Agenda Constructiilor
Marti, 07 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ONE United Properties incepe constructia ansamblului One Herastrau Towers
ONE United Properties incepe constructia ansamblului One Herastrau Towers
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 15 Mai 2019 14:49
Dezvoltatorul roman One United Properties a inceput pregatirile pentru construirea ansamblului mixt de unitati locative, birouri si comert One Herastrau Towers. Compania a primit la finalul anului trecut autorizatia de construire si, potrivit constructorului, cladirea va fi finalizata in 24 de luni.
One Herastrau Towers este un proiect ce se incadreaza in noua generatie de proiecte imobiliare multifunctionale pe care compania le dezvolta in Capitala, proiecte de regenerare urbana, care aduc in acelasi loc toate facilitatile necesare - locuinte, birouri, spatii comerciale si alte spatii comune destinate relaxarii. Potrivit biroului de arhitectura care dezvolta proiectul, X Architecture & Engineering, One Herastrau Towers va fi format din 3 zone: baza cladirii, cu functiuni comerciale si birouri de 5.055 mp, ce aseaza constructia in peisajul urban si cele doua turnuri destinate celor 139 de unitati locative, plus doua niveluri de parcare. „One Herastrau Towers a fost gandit ca poarta de intrare in oras, cele doua turnuri celebrand vederile panoramice catre lacul Herastrau si catre zona de Nord a orasului. Corpurile au o volumetrie deliberat omogena, cu elemente care accentueaza verticala si care diminueaza masivitatea. Volumul superior aferent fiecarui turn subliniaza deschiderea panoramica prin pereti cortina, luminatoare si terase generoase, functionand ca niste faruri urbane”, spune Marius Calin, arhitectul sef de la X Architecture & Engineering.
Proiectata ca o veritabila dezvoltare pe verticala, One Herastrau Towers se aliniaza la standardele cu care One United Properties si-a obisnuit deja cumparatorii: materiale sustenabile, sisteme si instalatii eficiente energetic, cu grad de poluare redus, o calitate a mediului interior mai sanatoasa, eficienta energetica superioara a cladirii si, nu in ultimul rand, design contemporan elegant, finisaje de inalta calitate si certificare green, pentru care dezvoltatorul a inceput deja demersurile.
Din 139 de unitati locative, doar 39 mai sunt disponibile
Componenta rezidentiala a One Herastrau Towers va contine 139 de unitati locative, dintre care, in acest moment doar 39 mai sunt disponibile. „One United Properties este in acest moment un etalon al pietei de real estate din Romania, un partener stabil care si-a fidelizat clientii prin utilizarea celor mai inalte standarde de implementare a proiectelor, prin calitatea evidenta a finisajelor, tehnologia de ultima generatie si preocuparea constanta pentru dezvoltarea cladirilor verzi. Astfel, reconfirm disponibilitatea redusa a unitatilor locative din portofoliu, aceasta nefiind o situatie singulara pentru dezvoltarile ONE”, spune Beatrice Dumitrascu, VP Residential Sales One United Properties.
Proiect de regenerare urbana
Intr-o lume in care ritmul urban impune noi tendinte de locuire si lifestyle, proiectele multifunctionale au devenit o necesitate si reprezinta un demers de regenerare urbana. Promotor al cestei idei, One United Properties si-a asumat proiecte imobiliare care redau orasului spatii abandonate. Un exemplu in acest sens este ONE Herastrau Towers, ridicat pe locul unei cladiri abandonate - o ruina din perioada comunista, demolata de catre dezvoltator. Proiectul va aduce valoare adaugata, atat viitorilor rezidenti, cat si intregii comunitati a orasului.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19ALLBIMTeraSteelACAD
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere