Agenda Constructiilor
Marti, 02 Iunie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ORADEA: EGIS va proiecta Coridorul de mobilitate urbana din Piata Emanuil Gojdu
ORADEA: EGIS va proiecta Coridorul de mobilitate urbana din Piata Emanuil Gojdu
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 29 Aug 2019 10:16
Primaria Oradea a semnat contractul de proiectare pentru lucrarea „Elaborare proiect autorizatie construire, elaborare proiect tehnic si detalii de executie, asistenta achizitie executie lucrari, asistenta tehnica pe parcursul executiei lucrarilor pentru obiectivul de investitii: LOT 1 - Coridor de mobilitate urbana durabila in Piata Emanuil Gojdu din Oradea - Etapa I si Lot 2 - Coridor de mobilitate urbana durabila in Piata Emanuil Gojdu din Oradea - ETAPA II" , Cod unic: 4230487/2019/5."
Valoarea estimata a achizitiei a fost de 2.281.120 lei fara TVA, - 1.705.923 lei fara TVA pentru lotul 1, respectiv 575.196 lei fara TVA pentru lotul 2. In cadrul licitatiei organizate au participat pentru lotul 1:
1. Asocierea formata din EGIS ROMANIA SA - lider de asociere si EGIS INTERNATIONAL SAS - asociat, respectiv
2. Asocierea formata din IP&CORATZA INGINERIE.RO SRL - lider de asociere si IP INGEGNERIA SRL si SGAI SRL – S Tudio Di Geologia Applicata E Ingegneria DI E.Forlani & C - asociati
Pentru lotul II:
1. Asocierea formata din EGIS ROMANIA SA - lider de asociere si EGIS INTERNATIONAL SAS - asociat
2. Asocierea formata din IP&CORATZA INGINERIE.RO SRL - lider de asociere si IP Ingegneria SRL si SGAI SRL - S Tudio DI Geologia Applicata E Ingegneria DI E.Forlani & C - asociati.
Criteriul de atribuire aplicat a fost cel mai bun raport calitate-pret, iar in urma evaluarii ofertelor castigatoare pentru ambele loturi este asocierea formata din EGIS ROMANIA SA - lider de asociere si Egis International SAS - asociat, cu o valoare de 1.422.442 lei pentru lotul I si 531.129 lei pentru lotul II.
Contractul semnat de catre Primaria Oradea prevede pentru ambele loturi intocmirea proiectului tehnic de executie, a proiectului pentru autorizarea lucrarilor de construire, asistenta in procedura de atribuire pentru contractul de lucrari, intocmirea listelor de cantitati si estimare de cost, descrierea proiectului. Durata contractului este pentru lotul I 6 luni, iar pentru lotul II 4 luni.
"Dupa finalizarea lucrarilor de proiectare se va demara procedura de licitatie, in asa fel incat in primavara anului viitor sa putem incepe lucarile propriu-zise la aceasta investitie", a spus primarul Ilie Bolojan.
Implementarea acestui proiect va rezolva deficientele de trafic care afecteaza semnificativ transportul public, Piata Emanuil Gojdu fiind punctul de intalnire a peste 80% dintre traseele de tramvai si autobuz din municipiul Oradea si promoveaza transportul nemotorizat.
Prin implementarea proiectului se vizeaza reorganizarea traficului in zona Pietei E. Gojdu si a Parcului 1 Decembrie, prin separarea fluxului de circulatie rutiera de cea pietonala si liniile de tramvai prin construirea de drumuri cu benzi dedicate transportului public de calatori si prin redirectionarea in subteran a altor fluxuri de circulatie rutiera existente. Se va asigura in acest fel separarea acestui tip de circulatie de liniile de tramvai pe intreaga lungime a acestora in zona proiectului, prin subtraversare (drumuri cu banda dedicata pentru autobuze) sau prin treceri la nivel cu liniile de tramvai si se va reamenaja infrastructura rutiera la care se intervine in acest scop prin bretele si benzi de incadrare.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADALLBIMTeraSteelCOVID-19C4E FORUM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere