Agenda Constructiilor
Vineri, 10 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - P3 dezvolta Bucharest NW Ring Road de 80.000 mp in localitatea Dragomiresti Vale
P3 dezvolta Bucharest NW Ring Road de 80.000 mp in localitatea Dragomiresti Vale
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 06 Feb 2020 15:01
P3 Logistics Parks (“P3”) a semnat doua noi contracte cu Uniprest Instal si Norm Fasteners, parte a grupului Norm Holding, pentru inchirierea a peste 6.300 de metri patrati in parcul P3 Bucharest A1.
P3 Bucharest A1 este cel mai mare parc multifunctional din Bucuresti, avand 380.000 de m2. Acesta cuprinde 14 depozite si un teren care permite construirea a inca 100.000 de m2 de spatii logistice, cu livrare potentiala in decurs de 8-12 luni, acces direct la A1, centura si conexiune directa spre coridorul paneuropean 4. P3 Logistic Parks a achizitionat un teren de 16 hectare in Dragomiresti Vale, o locatie logistica excelenta la periferia nord-vestica a Bucurestiului. Un nou parc logistic de 80.000 m2 - care se va numi P3 Bucharest NW Ring Road - va fi dezvoltat pe acest teren. P3 Bucharest NW Ring Road are iesire directa la noua centura extinsa a Bucurestiului si ofera acces rapid catre toate partile capitalei, precum si catre autostrazile A1 si A3.
Sinziana Pardhan, Managing Director P3 in Romania, spune: “Ne face placere sa le uram bun venit noilor nostri parteneri in parcul P3 Bucharest A1! Incepem anul 2020 cu doi chiriasi din industrii diferite, specialisti in sectoarele lor de activitate, a caror orientare spre calitate si spre parteneriate de lunga durata se potriveste cu filosofia P3. Ne bucuram ca exista cerere atat din partea jucatorilor existenti care se extind si isi consolideaza reteaua de distributie, precum Uniprest, cat si din partea unor nume mari care abia intra pe piata, precum Norm. Abia asteptam sa isi inceapa activitatea si ii asiguram de tot sprijinul nostru in dezvoltarea afacerii lor in Romania”.
Attila Fazakas, Director Logistica Uniprest Instal Romania, declara: „Am ales sa ne dezvoltam afacerea in parcul P3 Bucharest A1 datorita pozitionarii excelente si accesului facil de pe autostrada A1. De asemenea, am apreciat standardele de calitate inalte ale cladirii si colaborarea foarte buna cu echipa P3”.
Uniprest Instal are o vasta experienta in comercializarea de instalatii si echipamente de incalzire, detine o gama completa si variata de produse HVAC si a dezvoltat o retea nationala de distributie bine pusa la punct: sediu si depozit central in Targu Mures si alte 8 puncte de lucru in Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Sibiu si Timisoara. Din ianuarie 2010 Uniprest Instal face parte din grupul olandez Rensa si este membru al VGH International, Asociatia Internationala a Comerciantilor En-Gros din domeniul HVAC. In noul spatiu din parcul P3 Bucharest, Uniprest va depozita instalatii si echipamente de incalzire pentru a fi livrate clientilor din regiunea de sud a tarii.
Tolga Atay, European Operations Finance Manager of Norm Fasteners in Turkey, spune: „Suntem incantati sa inauguram operatiunile companiei noastre in Romania. Istoria Norm Fasteners incepe in 1973, la Izmir, unde am fabricat primul nostru surub. Nevoia de a ne apropia mai mult de clientii nostri din industria auto din Romania ne-a facut sa luam decizia de a deschide un punct de lucru in parcul P3 Bucharest A1, de unde vom distribui produsele noastre, cum ar fi suruburi, piulite, bucse speciale, piulite cu saiba, piulite speciale de sudare si multe altele“.
Norm Fasteners Romania face parte din grupul Norm Holding, care este cea mai importanta companie din Turcia din industria elementelor de fixare. De asemenea, se situeaza in primele cinci din Europa in sectorul sau de activitate din punct de vedere al capacitatii de productie si al diversitatii produselor. Norm este furnizorul celor mai importanti producatori de automobile din lume, printre care Alianta Renault-Nissan, Grupul VW, Ford, Daimler, BMW, Tesla, FCA si PSA. Norm Fasteners a realizat peste 100.000 de tone de elemente de fixare in 2019 si si-a crescut productia de patru ori in ultimii 10 ani. Astfel, compania a ajuns in top 10 companii „cu cea mai rapida crestere si dezvoltare a productiei din Turcia”.
 
ACADCOVID-19TeraSteelALLBIM
COVID-19
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
strabag nivel 1
elmas 2017
CELCO 2020
Acvatot 2019
rigips
ssab ag antrepriza generala
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
hilti
FPSC_2019
ef-de-n
AHK 2018
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014


SONDAJ de OPINIE - Agenda Constructiilor & Fereastra
Impactul pandemiei Covid-19 pentru industria de constructii si domeniile conexe

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere