Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ROCA: Dezbatere cu designeri internationali, despre puterea designului in societate
ROCA: Dezbatere cu designeri internationali, despre puterea designului in societate
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 24 Feb 2017 15:48
Miercuri, 22 februarie, Universitatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” a gazduit conferinta jumpthegap pentru al doilea an la rand, cu scopul de a promova concursul international de design jumpthegap. Punand in evidenta puterea pe care designul o poate avea si oportunitatile oferite de design si arhitectura in solutionarea problemelor societatii, invitatii au discutat despre experienta lor personala si despre cum si-au canalizat munca in aceasta directie.
Prin urmare, invitatul special si juratul Valentin Vodev, de doua ori castigator al premiului Red Dot Design la categoria Red Dot Best of the Best, s-a folosit de experienta sa pentru a vorbi despre inovatie, puterea designului si a unei competitii. Competitia de design jumpthegap ofera tinerilor arhitecti si designeri oportunitatea unica de a-si prezenta proiectele inovatoare si conceptele pentru spatiul baii, uitand in proiectele lor de limitele imaginatie, depasind materialele si tehnologiile curente.
50% dintre produsele care vor fi folosite peste zece ani nu au fost inca proiectate, cu atat mai putin produse, lucru demonstrat si de experienta lui Valentin Vodev. Roller Buggy-ul, o combinatie intre un carucior si un scuter, a fost lansat initial in 2005, iar recenziile sale au fost negative, variind de la un produs care nu este sigur pentru copii pana la discutii despre designul sau in sine. 5 ani mai tarziu, produsul a fost pe prima pagina a publicatiilor internationale, inclusiv poza zilei in The Telegraph si este comercializat in prezent.
 
 
ABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUGSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
strabag nivel 1
concelex
siniat
rigips
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
MAKITA
viarom
EDIT-Structural
ness project
Ubitech
Acvatot 2019
quadratum
noark

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander