Agenda Constructiilor
Joi, 25 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ROCA prezinta cele mai noi game de produse si culori la ISH Frankfurt 2019
ROCA prezinta cele mai noi game de produse si culori la ISH Frankfurt 2019
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 07 Mar 2019 17:16
Roca va fi prezenta la ISH, in intervalul 11-15 martie, cu un stand care aduce cele mai noi tehnologii, materiale si trenduri. Targul este primul pas pentru prezentarea unei noi generatii de Toalete Inteligente In-Wash®, cu un set nou de functionalitati si focus pe un uscator revolutionar conceput pe baza aerodinamicii moderne. Modelele noi de toalete In-Wash® includ, de asemenea, functionalitati inalte, precum control de la distanta prin intermediul unei aplicatii, curatare cu ultraviolete, sistem de odorizare si capac automat incalzit.
O alta inovatie in toalete este noua tehnologie Roca In-Tank®, care integreaza rezervorul in vas si astfel ofera o mai buna curatare, datorita noului efect de tragere a apei, Vortex.
Monitorizare si management al spatiului baii pe baza de IoT si AI
Brandul Roca dedica spatiu la stand aplicatiei sale inovatoare RocaProtect®, care optimizeaza managementul baii, costurile de intretinere si creste satisfactia clientilor, cu ajutorul Internet of Things si Artificial Intelligence.
Punand tehnologia de ultima generatie in serviciul oamenilor, brandul confirma ideea subliniata de Carlos Velázquez, Marketing Director Roca: “Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevarat inteligent, doar daca imbunatateste vietile oamenilor.”
Cadite de dus de portelan antiaderent, cum nu s-au mai vazut: Senceramic® de la Roca
Roca prezinta, de asemenea, o noua generatie de cadite de dus pe baza tehnologiei Senceramic®, un material invator care combina beneficiile de igiena ale portelanului cu o textura anitaderenta nou-nouta si cu un design foarte subtire. Foarte rezistent la uzura, cu o suprafata cu zero-porozitate care faciliteaza curatarea, aceste cadite de dus sunt disponibile intr-o varietate de culori si ajung la dimensiuni si de 1,80 m, dar pot fi customizate.
Culori sofisticate pentru portelanuri, baterii si accesorii
Culoarea este esentiala intr-un alt pariu important pe care brandul Roca il face la ISH: prezentarea noii palete de nuante pentru spatiul baii. Finisajele elegante combina nuante rafinate de portelan Beige, Coffee, Pearl si Onyx cu un finisaj exclusiv Everlux, pentru baterii in nuante de Titanium Black, Rose Gold sau Brushed Platinum, totul pentru a obtine un univers pictural si o atmosfera unica, care sa corespunda fanteziei clientilor.
Si nu in ultimul rand, Roca expune Baia, cea mai recenta colectie Armani/Roca, care se bucura de o primire excelenta in comunitatea arhitectilor si a designerilor. Estetica sa face aluzie intentionata la styling-ul retro, dar este ancorata in actualitate prin interpretarea intr-o cheie moderna si prin incorporarea unei tehnolgii avangardiste. Rezultatul este o colectie versatila de baie, care reuseste sa fie in acelasi timp contemporana si fara varsta, in concordanta cu binecunoscuta filosofie de design a lui Giorgio Armani.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGALLBIMSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
noark
ness project
siniat
theda mar
CDS
leviatan
EDIT-Structural
quadratum
strabag nivel 1
concelex
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
rigips

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
top 500
top 500
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander