Agenda Constructiilor
Joi, 17 Octombrie 2019
Teraplast 2019
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ROMEPS: Drept la replica privind poziţia companiei AdePlast
ROMEPS: Drept la replica privind poziţia companiei AdePlast
Oportunitati & Comunicate Publicat de Ovidiu Stefanescu 20 Dec 2017 15:59
Ca urmare a comunicatului transmis de Adeplast prin care anunta retragerea din ROMEPS, organizatia face urmatoarele precizari:
ROMEPS nu reprezinta "piata polistirenului", ci este o Asociatie profesionala care are ca scop imbunatatirea performantelor polistirenului, a respectarii standardelor de calitate atat in productie, cat si in executie. Este o organizatie care poate fi accesata in mod benevol, care functioneaza conform statutului aprobat si care accepta ca membri acele companii care au o influenta asupra standardelor si bunelor practici din industrie si indeplinesc criteriile de calitate.
Ca in orice organizatie vie si dinamica, ROMEPS are un bilant al energiilor si, ca atare, numarul membrilor este in permanenta modificare. De asemenea, faptul ca la conducere a fost aleasa o companie romaneasca relativ mica, alaturi de doua companii multinationale, cu traditie si notorietate in industria mondiala, denota faptul ca ROMEPS functioneaza in cadrul unui regim egalitar, iar elementele care primeaza sunt integritatea membrilor si dorinta de imbunatatire continua a produsului si a solutiilor oferite de acesta.
Legat de compania care v-a transmis informatiile referitoare la Asociatie, va putem confirma ca aceasta a fost de doua ori membru al ROMEPS: in anul 2014, timp de cateva luni si in 2017 pentru alte sapte luni. Este evident astfel ca ROMEPS a incercat o cooperare cu acest producator care, din pacate, nu a fost posibila din cauza lipsei de flexibilitate a reprezentantilor sai.
In plus, societatea s-a retras din ROMEPS imediat dupa ce candidatul sau pentru functia de presedinte al Asociatiei nu a intrunit voturile necesare pentru a ocupa aceasta pozitie. Ne este greu sa va explicam de ce au dorit presedintia unei Asociatii in ale carei valori si principii de functionare nu cred.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
Licente bimghid_proiectareACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 146 (Octombrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere