Agenda Constructiilor
Joi, 27 Februarie 2020
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - SAMSUNG lanseaza gama SEAC de solutii de climatizare cu agent frigorific R32
SAMSUNG lanseaza gama SEAC de solutii de climatizare cu agent frigorific R32
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 08 Mar 2019 14:11
Samsung Electronics Air Conditioner Europe a lansat gama completa de solutii de climatizare pentru zona comerciala cu agentul frigorific R32, pentru un impact mai mic asupra mediului si a incalzirii globale. Totodata, prin aceasta lansare, SEACE anunta si extinderea garantiei la trei ani pentru gama comerciala si la cinci ani pentru gama VRF (DVM).
Prin lansarea unei game comerciale complete cu R32, SEACE vrea sa ofere afacerilor o solutie de climatizare care este eficienta din punct de vedere energetic si care protejeaza si mediul inconjurator. Agentul R32 reprezinta o alternativa cu un potential de incalzire globala (GWP) mult mai mic comparativ cu agentul R410A folosit anterior. De asemenea, unitatile cu R32 necesita o incarcare mult mai mica de agent frigorific rezultand in reducerea emisiilor CO2 cu pana la 70% fata de unitatile cu R401A.
Gama de unitati externe R32 este disponibila in toate capacitatile, de la 2,6 pana la 14 kW, pentru a raspunde tuturor cerintelor clientilor. Alaturi de acestea, au fost lansate si unitatile interioare de tip „Unified”, care sunt compatibile atat cu unitatile cu R32, cat si cu cele cu R410A. Printre acestea sunt incluse si toate cele trei tipuri de casete din gama Wind-Free™, precum si inovatoarele casete 360.
Inovatiile Samsung nu se axeaza doar pe functionalitatile usor de identificat, cum ar fi tehnologia Wind-Free™. In interiorul unitatilor au fost aduse diverse imbunatatiri, pentru a oferi performante mai bune atat din punct de vedere al eficientei energetice cat si de functionare. Temperaturile de functionare au fost marite, astfel incat sa se preteze oricarui mediu extern sau necesitati de lucru.
„Investitiile pe care le-am facut pe piata europeana de HVAC prin crearea unui birou dedicat in Amsterdam au dus in mod natural si la extinderea garantiei pentru solutiile pe care le oferim. Ne-am propus sa aratam ca produsele noastre sunt de incredere si am considerat ca cel mai bun mod pentru a demonstra acest lucru este prin a oferi clientilor nostri garantia extinsa pentru solutiile HVAC Samsung”, a declarat Roxana Raducanu (Crisan), Head of SEACE Romania si Bulgaria.
Clientii care achizitioneaza solutiile de climatizare Samsung vor beneficia de trei ani garantie pentru produsele din gama comerciala. Pentru gamele VRF (DVM), Samsung va oferi in continuare produse de top, cu temperaturi de operare de pana la -25 de grade pentru racire, dar si cele mai mari capacitati din piata, clientii fiind acum protejati prin cei cinci ani de garantie.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
allbimACADghid_proiectareTeraSteel

Autentificare

 
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 148 (Ianuarie-Februarie 2020)
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere