Agenda Constructiilor
Marti, 28 Iunie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - SSAB si RoofArt: Un deceniu de parteneriat sub semnul calitatii si inovatiei
SSAB si RoofArt: Un deceniu de parteneriat sub semnul calitatii si inovatiei
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 12 Apr 2018 06:46
Mai mult de 150 de parteneri s-au alaturat societatii RoofArt la aniversarea celor 10 ani de colaborare cu furnizorul de materie prima, producator de otel nordic, compania SSAB, informeaza un comunicat al RoofArt.
Dedicate clientilor si colaboratorilor din industria de profil, cele patru evenimente de amploare organizate la nivel national au avut scopul de a prezenta tehnologii inovatoare folosite la productia de otel prevopsit, domenii de aplicare, proceduri de testare, initiative durabile si cu impact minim asupra mediului inconjurator in domeniul sistemelor de acoperis.
„Printre cele mai importante misiuni ale companiei noastre se numara cele de a oferi comunitatii solutii durabile pentru acoperisuri si de a creste gradul de educare privind tehnicile moderne de montaj. Principalul nostru furnizor de materie prima a contribuit substantial, in cei 10 ani de colaborare, la indeplinirea acestora, prin inalta calitate si inovatia care ii caracterizeaza produsele. De aceea, dorim sa le multumim, pe aceasta cale, partenerilor si prietenilor nostri din cadrul SSAB”, a declarat Andrei Postu, director executiv al RoofArt Romania.
Cele patru evenimente din Brasov (20.03), Bucuresti (21.03), Cluj-Napoca (27.03) si Piatra Neamt (28.03) au facilitat obiectivul firmei RoofArt de a reuni colaboratorii din industria sistemelor de acoperis cu reprezentanti ai departamentului tehnic si de dezvoltare a produsului si ai departamentului de vanzari din cadrul SSAB.
„RoofArt este o companie profesionista care realizeaza produse de inalta calitate pentru acoperisuri realizate din otelul prevopsit cu acoperire GreenCoat. Suntem mandri sa sarbatorim primul deceniu de cooperare fructuoasa intre SSAB si RoofArt si asteptam cu nerabdare sa realizam noi proiecte impreuna, pentru a oferi cele mai bune solutii pietelor de constructii din Romania si Republica Moldova”, a adaugat Endre Kalmar, Area Sales Manager al SSAB.
Echipa RoofArt multumeste partenerilor sai de la SSAB ce i-au oferit tot suportul in organizarea evenimentelor, Endre Kalmar - Area Sales Manager, Mikael Lindberg - Technical Development Manager si Marius Buibas - Regional Sales Manager. De asemenea, adreseaza multumiri tuturor participantilor pentru implicare si dorinta de promovare a celor mai bune sisteme de invelitori metalice, atat din punct de vedere calitativ, cat si ecologic si functional.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKTERAPLASTALLBIMVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
MAI 2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
FRONTALE
viarom
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
hilti
leviatan
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
BMI_Icopal
leviatan
rigips
Acvatot 2019
strabag nivel 1
hidroplasto

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
PSC CONFERINTA CT 2022
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere