Agenda Constructiilor
Marti, 15 Octombrie 2019
Teraplast 2019
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - STRABAG a finalizat constructia structurii la cladirea de birouri Ana Towers
STRABAG a finalizat constructia structurii la cladirea de birouri Ana Towers
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 16 Iul 2019 16:05
Societatea Ana Tower Offices, dezvoltatorul proiectului imobiliar Ana Tower, un turn de birouri situat in zona de nord a Bucurestiului, la Piata Presei, anunta ca au fost finalizate lucrarile de constructie a structurii cladirii. Lucrarile sunt realizate de compania austriaca Strabag iar graficul stabilit de dezvoltator impreuna cu antreprenorul general este respectat intocmai. Lucrarile vor fi finalizate in noiembrie 2019, cand cladirea Ana Tower va fi data in folosinta.
Imobilul de clasa „Premium” Ana Tower are 25 de etaje, plus etaj tehnic, destinate birourilor, insumand circa 43.700 mp inchiriabili, din care circa 35.500 mp. corespund celor 25 de etaje iar circa 8.200 mp. sunt alocati unei parcari cu 365 locuri subterane si supraterane.
Turnul este o cladire certificata LEED “Platinum Green Building”, cu fatada ultramoderna, model „Unitized”, care asigura performante superioare in plan energetic si in cel al izolatiei fonice. Constructia este modulara, astfel incat spatiul poate fi adaptat la nivelul fiecarui etaj, conform solicitarilor chiriasilor.
Finalizarea lucrarilor de structura in termenul stabilit demonstreaza din nou succesul parteneriatului dintre dezvoltatorii din Romania si antreprenorii europeni cu experienta in constructiile civile. Cladirea este inchiriata in proportie de peste 50 % unor corporatii multinationale de renume international iar dezvoltatorul „Ana Tower”este in faze avansate de negociere si semnare a unor contracte de inchiriere pentru restul spatiului disponibil.
Finalizarea lucrarilor de construire a structurii au fost marcate de o ceremonie de „Punere a Bradului pe casa” la care au participat, intre altii, reprezentanti ai dezvoltatorului (Ana Tower), finantatorului (CEC Bank), proiectantului (Westfourth Architectures), constructorului (Strabag Romania), primului chirias (PriceWaterhouseCoopers).
Gheorghe Copos, actionarul societatii Ana Tower Offices, a declarat: „In calitatea mea de dezvoltator imobiliar am fericirea de a marca, prin ceremonia punerii bradului pe casa, incheierea lucrarilor de construire a structurii cladirii Ana Tower. Raman fidel devizei mele: „Sunt roman si investesc in Romania!”. Astept in continuare cu interes sa aflu ca autoritatile publice organizeaza ceremonia de Punere a Bradului pe Magistrala 6 de Metrou, care sa lege Aeroportul „Henri Coanda” din Otopeni de Gara de Nord si sa deserveasca noul pol de business al Capitalei”.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
Licente bimghid_proiectareACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 146 (Octombrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere