Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Team HOSPICE a sustinut cauza ingrijirii paliative la Bucharest Half Marathon 2019
Team HOSPICE a sustinut cauza ingrijirii paliative la Bucharest Half Marathon 2019
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 16 Mai 2019 13:22
#TeamHOSPICE, cea mai numeroasa si optimista comunitate sportiva care sustine o cauza sociala, a participat in weekendul 11-12 mai la Bucharest Half Marathon 2019, in numele pacientilor care infrunta un diagnostic incurabil aflati in grija HOSPICE Casa Sperantei.
Cu ajutorul sponsorilor, partenerilor, donatorilor si al alergatorilor, HOSPICE Casa Sperantei a strans fonduri de peste 300.000 de lei in cadrul evenimentului sportiv. Cu aceasta suma, HOSPICE poate asigura gratuit pentru pacientii adulti si copii care sufera de boli incurabile 320 de zile de internare in spitalele organizatiei, 390 de vizite la domiciliul pacientilor si 1.000 de participari in centrele de zi ale fundatiei.
Fie ca vorbim de cursa populara, de cea individuala, de stafeta, de cursa de 21 de km sau de cursa copiilor, in total, 800 de alergatori #TeamHOSPICE au facut pasi mari pentru speranta, in weekend, pentru copiii si adultii aflati in grija HOSPICE. Lor li se adauga sutele de donatori care i-au sustinut pe conturile de Galantom, pacientii care au participat la cursa populara, angajatii HOSPICE, zecile de voluntari, sponsorii, partenerii si prietenii fundatiei.
Doi copii in scaun cu rotile au fost prezenti si ei la start, pentru a demonstra ca nicio linie de sosire nu e imposibil de trecut, atunci cand ai prieteni aproape. Anuta si Cipri, pacienti HOSPICE, au facut echipa cu Tudor Coltan si Ciprian Rogojan la cursa persoanelor cu dizabilitati. De asemenea, din #TeamHOSPICE au facut parte #Eroinele: 40 de paciente HOSPICE - femei curajoase, care infrunta sau au infruntat cancerul, au alergat la cursa de 3 km, antrenate de Ciprian Marica si motivate de Dorian Popa.
“Ne bucuram sa vedem cum intreaga comunitate TeamHOSPICE creste de la an la an, cum oameni buni vin sa ne cunoasca si apoi ne devin prieteni. Ce s-a intamplat acest weekend a fost mai mult decat un semimaraton, a insemnat o poveste despre implicare, solidaritate si bucurie, in cele mai frumoase forme. In Team HOSPICE au fost sute de participanti, de toate varstele, din domenii variate, din orase mai mici sau mai mari, persoane publice sau companii, toti cu dorinta comuna de a alerga pentru a fi alaturi de cei care au cel mai mult nevoie de sprijinul nostru, copiii si adultii afectati de o boala incurabila. Le multumesc din inima tuturor celor care au alergat, au donat, au sustinut Team HOSPICE si cauza ingrijirii paliative. Generozitatea lor se traduce in ingrijire paliativa gratuita pentru copiii si adultii care infrunta un diagnostic incurabil”, a declarat Mirela Nemtanu, director executiv al HOSPICE Casa Sperantei.
 
ABONARE REVISTESISECAMRAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
leviatan
Acvatot 2019
theda mar
siniat
ness project
Ubitech
strabag nivel 1
CDS
MAKITA
concelex
viarom
EDIT-Structural
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
noark
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
top 500
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander