Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Tendintele in design interior / exterior, prezentate la Construct-Ambient Expo 2020
Tendintele in design interior / exterior, prezentate la Construct-Ambient Expo 2020
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 14 Nov 2019 13:28
Construirea si decorarea unei locuinte presupune timp, resurse financiare, sfaturi de la specialistii din domeniu, precum si o atenta selectie a materialelor si accesoriilor necesare.
Amenajarea este influentata atat de preferintele personale, cat si de directiile trasate de profesionisti. Daca ai decis sa iti reamenajezi casa, te ajutam sa te inspiri din tendintele in designul exterior si interior lansate la Construct - Ambient Expo 2020.
Targul international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si piscine are loc in perioada 9 - 12 aprilie 2020, in Pavilionul B2 si pe platformele exterioare ale Centrului Expozitional ROMEXPO.
Manifestarea reuneste firme de top in constructii si amenajari interioare care prezinta cele mai noi produse si tehnologii aparute in acest sector.
Expozantii participa la Construct - Ambient Expo 2020 cu utilaje industriale si echipamente de santier, sisteme pentru constructii si amenajari interioare sau exterioare, servicii de proiectare, consultanta, design, antreprenoriat si executie.
In plus, vizitatorii sunt asteptati cu sfaturi utile despre utilizarea corecta a materialelor de constructii, modalitatea de combinare a culorilor, precum si despre alegerea accesoriilor ideale pentru fiecare spatiu amenajat.
In cadrul targului este organizata si cea de-a doua editie a Conferintei Construct - Ambient, un eveniment la care sunt asteptati designeri, producatori si antreprenori romani din domeniile conexe, presa de profil, cat si studentii si absolventii de la facultatile de Arhitectura si Design.
Construct - Ambient este organizat de ROMEXPO, impreuna cu Camerele de Comert si Industrie din Romania si se desfasoara concomitent cu: Romtherm, Mobila Expo, Expo Flowers & Garden, Antique Market I si Modexpo I.
 
RAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
Acvatot 2019
MAKITA
quadratum
leviatan
EDIT-Structural
siniat
rigips
ness project
CDS
viarom
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
noark
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
ef-de-n
top 500
econet
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander