Agenda Constructiilor
Duminica, 23 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - VELUX: Montaj cadou cu cardul Velux
VELUX: Montaj cadou cu cardul Velux
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 12 Mar 2014 11:00
La inceput de an, Velux Romania vine cu o oferta promotionala atragatoare pentru clientii sai din Romania si Republica Moldova. Oferta se adreseaza clientilor care sunt in faza de amenajare a mansardei si au nevoie de lumina naturala si ventilatie in spatiul de locuit.
Promotia „Cardul Velux iti ofera montajul cadou!” se desfasoara in perioada 1 februarie - 31 martie 2014. Velux ofera montajul ferestrelor de mansarda gratuit tuturor clientilor sai care achizitioneaza ferestre de mansarda in perioada campaniei. Pentru a beneficia de montajul cadou, cumparatorii trebuie sa solicite cardul Velux de la distribuitorii autorizati de la care cumpara ferestrele originale Velux, sa intre pe site-ul velux.ro si sa contacteze un montator autorizat. Costurile montajului sunt suportate de catre organizatorul promotiei, in limita a 150 de lei fara TVA, pentru un montaj standard, cu conditia ca montajul sa fie realizat de catre un Montator Partener Velux.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de select ie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
 
ABONARE REVISTESISECAMALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
BogArt
ness project
concelex
viarom
rigips
strabag nivel 1
theda mar
MAKITA
Ubitech
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
CDS
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
konsent
Acvatot 2019
siniat
noark

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
econet
top 500
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander