Agenda Constructiilor
Sambata, 30 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Wetterbest lanseaza protectia pentru acoperis cu rezistenta la coroziune si raze UV
Wetterbest lanseaza protectia pentru acoperis cu rezistenta la coroziune si raze UV
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 20 Aug 2019 09:05
Wetterbest, unul dintre liderii industriei locale de sisteme pentru acoperisuri, a lansat SUPREM50 - un nou tip de protectie pentru sistemele de acoperis cu garantie de pana la 50 de ani. Aceasta vine in completarea protectiilor existente in prezent in portofoliu si ofera cea mai mare rezistenta la ultraviolete si cea mai mare rezistenta la coroziune, conform normativelor.
Protectia este stratul care protejeaza de rugina si de factorii corozivi miezul de otel al tiglei metalice. Protectia SUPREM50 are un strat de vopsea cu o grosime de 50 de microni, se poate indoi si monta la temperaturi de pana la minus 15 grade Celsius, iar rezistenta la zgariere este superioara in comparatie cu protectiile pe baza de vopsea existente pe piata.
„Wetterbest SUPREM50 vine in completarea portofoliului actual si se aplica atat celor 4 profile de tigla metalica, cat si profilelor Click, minirulourilor si profilelor trapezoidale. In timp ce majoritatea protectiilor pentru sistemele de acoperisuri de pe piata sunt pe baza de vopsea tip poliester, Wetterbest SUPREM50 contine o vopsea cu compozitie chimica speciala, care ii confera rezistenta in orice conditii climatice. Asadar, prin caracteristicile sale, pe langa un aspect estetic deosebit, noua protectie se aliniaza perfect promisiunii Wetterbest de a oferi calitate, rezistenta si siguranta pe fiecare casa”, a declarat Marian Pirvu, director general Wetterbest.
Datorita specificatiilor sale, aceasta protectie poate fi folosita in orice mediu, atat in zona rurala cat si in zonele de coasta, la munte sau in zonele industriale. In functie de mediul in care este amplasata constructia, garantia culorii este de pana la 25 de ani, iar garantia la coroziune este de pana la 50 de ani.
SUPREM50 este fabricata la standarde internationale de catre unul dintre liderii mondiali in productia de otel, folosind cele mai noi tehnologii si respectand toate reglementarile europene in ceea ce priveste mediul. Acest lucru inseamna ca SUPREM50 nu are in componenta sa crom sau alte substante periculoase.
Wetterbest are o experienta de 20 de ani pe piata de profil si produce in fabricile proprii: 4 tipuri de tigla metalica, tabla cutata de 5 tipodimensiuni, tabla faltuita, accesorii complete si sisteme de drenaj. Compania are trei unitati de productie cu 40 de linii automate, iar anul acesta va inaugura o noua unitate in judetul Prahova pentru relocarea fabricii din Baicoi. Valoarea totala a investitiei este de 5,2 milioane de euro.
Wetterbest a raportat o cifra de afaceri de 105 milioane de lei in primele sase luni ale acestui an, in crestere cu 28% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Din luna mai, Grupul TeraPlast a ajuns la o participatie de 99% in companie.
 
man and machineALLBIMhiltiVideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
noark
strabag nivel 1
Ubitech
leviatan
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
leviatan
theda mar
BALTIC
rigips
grundfos
CDS
FRONTALE
viarom

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
BA 2023
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica