Agenda Constructiilor
Duminica, 19 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Piata Muncii & Resurse Umane - HOLCIM deschide o scoala tehnica pentru noua generatie de profesionisti
HOLCIM deschide o scoala tehnica pentru noua generatie de profesionisti Imprimare Email
Piata Muncii & Resurse Umane Publicat de Stelian DINCA 04 Iul 2023 11:12
Scoala Tehnica Holcim, aflata la cea de-a doua editie, deschide inscrierile pentru o noua generatie de profesionisti in sectorul constructiilor.
Cu o durata de doi ani de pregatire teoretica si practica in fabricile si statiile de betoane din Grupul Holcim Romania, programul de studiu este dedicat tinerilor cu varste cuprinse intre 18-25 de ani, absolventi de liceu cu profil tehnic sau real din urmatoarele zone si locatii geografice: Alesd, Arad, Aiud, Carei, Campulung Muscel, Targoviste, Buzau, Oradea, Roman, Satu Mare, Teius, Timisoara, Turda, dar si Rezina, din Republica Moldova.
Dezvoltata in parteneriat cu Colegiul Tehnic Alexandru Roman din Alesd, judetul Bihor, acreditata si recunoscuta de Ministerul Muncii si Educatiei din Romania, Scoala Tehnica Holcim este un program de scolarizare complet gratuit si cuprinde atat ateliere tehnice, cat si practice.
Pentru a asigura cele mai inalte standarde de studiu, Scoala Tehnica Holcim aduce impreuna profesori, mentori, tehnologii si cele mai interesante procese de productie pentru 20 de tineri care ni se vor alatura dupa examenele din perioada 22-25 august.
„Scoala Tehnica Holcim este mai mult decat un loc dedicat dezvoltarii profesionale a tinerilor. O spun asta absolventii nostri, care au invatat, au legat prietenii si, mai ales, au accesat un loc de munca in acord cu pasiunile lor. Asteptam sa ni se alature tineri entuziasti si plini de curiozitate din toate colturile tarii pentru a invata o profesie noua, tehnica, iar noi ne bucuram sa putem oferi acest tip de mentorat si indrumare atat de necesar. Incepem inscrierile pentru a doua generatie de elevi si ne propunem sa ducem acest proiect mai departe, cu increderea ca plus-valoarea adusa de tinerii absolventi va contribui la inovarea si dezvoltarea sustenabila a sectorului constructiilor”, a declarat Bogdan Dobre, CEO Holcim Romania si Market Head Moldova.
Elevii selectati in program vor invata si experimenta despre procesul de fabricare a cimentului, mentenanta mecanica, preventiva si electrica, standarde si controlul calitatii, tehnologia prefabricatelor, precum si SSM si mediu. Iar modulele practice vor fi realizate in cadrul punctelor de lucru Holcim din Romania, din diverse divizii de business precum: ciment, betoane, prefabricate si agregate.
Totodata, cursantii vor beneficia de toate conditiile necesare succesului in cariera, si anume: cazare si masa, burse de merit, transport, echipament individual de protectie si toate materialele de studiu necesare. Iar dupa finalizarea celor doi ani de studiu, absolventii primesc un loc de munca in una dintre locatiile Grupului Holcim Romania.
Perioada de inscriere are loc in intervalul 3 iulie - 15 august, iar perioada de examinare: se va desfasura intre 22-25 august.
Documentele necesare inscrierii pot fi accesate aici.
 
Ce cred absolventii despre Scoala Tehnica Holcim?
Bode Camelia, absolventa Scoala Tehnica Holcim: „Pentru mine, Scoala Tehnica Holcim a fost o fereastra spre evolutie, succes si maturizare.”
„Am invatat sa lucrez in echipa, sa ma fac auzita si sa preiau initiativa. Am vazut cum e sa lucrezi intr-o companie complexa, cu multi oameni si mi-am construit prietenii noi.” - ne-a marturisit Sebastian Rizoiu, absolvent al Scolii Tehnice Holcim.
Bogdan Petrus: „Scoala Tehnica Holcim este ideala pentru dezvoltarea personala si profesionala. Acest program educational este un prim pas de succes, cu oameni capabili si dornici sa te invete tot ce stiu.”
„Cea mai eficienta metoda de invatare este imbinarea studiului teoretic cu practica. Munca in echipa este secretul, iar rezultatele sunt nebanuite.” - ne-a transmis Ruben Suciu, unul dintre absolventii Scolii Tehnice Holcim.
 
 
RAWLPLUGABONARE REVISTESISECAMhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
ness project
Ubitech
konsent
strabag nivel 1
rigips
quadratum
concelex
MAKITA
viarom
siniat
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
noark
CDS

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
ef-de-n
top 500
AICPS_30
top 500
econet
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander