Agenda Constructiilor
Marti, 21 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - EVOBETON: Parteneriat cu Holcim pentru livrarea de beton in Bucureti si Ilfov
EVOBETON: Parteneriat cu Holcim pentru livrarea de beton in Bucureti si Ilfov
Producatori & Furnizori Publicat de AG&F 16 Aug 2023 12:18
Compania Evobeton anunta extinderea parteneriatului sau strategic cu Holcim pentru a oferi solutii superioare de beton si livrare rapida in Bucuresti si in intreg judetul Ilfov. Cu un accent puternic pe calitatea si serviciul de top, compania aduce imbunatatiri semnificative in ofertele sale de beton. In cadrul parteneriatului sau cu Holcim, Evobeton are acces la cele mai bune resurse si tehnologii, asigurand astfel calitatea optima a produselor sale. Fie ca este vorba de proiecte rezidentiale sau comerciale, Evobeton se angajeaza sa furnizeze beton de inalta calitate care sa indeplineasca standardele cele mai exigente.
Printre noutatile majore anuntate se numara:
Diverse Clase de Beton: Evobeton ofera o gama variata de clase de beton, pentru a se potrivi cerintelor specifice ale fiecarui proiect. De la betoanele standard pana la cele cu rezistenta ridicata, clientii au acum mai multe optiuni pentru a alege betonul potrivit pentru constructia lor.
Preturi beton Competitive: Evobeton vine cu preturi competitive si transparente pentru toate clasele de beton. Astfel, clientii pot lua decizii informate, avand in vedere factorii de cost.
Livrare Rapida si Eficienta: Cu o flota moderna de vehicule si o retea bine dezvoltata de centre de productie si depozite, Evobeton garanteaza livrarea rapida si eficienta a betonului in Bucuresti si Ilfov. Acest lucru sporeste productivitatea pe santier si reduce timpul de asteptare.
In legatura cu aceste lansari si noutati, reprezentantul companiei Evobeton, Toma Eliza a declarat: „Suntem incantati sa extindem parteneriatul nostru cu Holcim si sa aducem aceste imbunatatiri semnificative in ofertele noastre. In Evobeton, ne dedicam clientilor nostri, oferindu-le cele mai bune solutii de beton pentru proiectele lor. Suntem convinsi ca noile noastre optiuni si preturi vor aduce valoare reala in industrie.”
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGSISECAMABONARE REVISTEhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
quadratum
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
Ubitech
siniat
rigips
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
viarom
konsent
leviatan
ness project
EDIT-Structural
CDS
noark
Acvatot 2019

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
econet
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander