Agenda Constructiilor
Joi, 25 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - HOLCIM a achizitionat General Beton, producator cu afaceri de 33 milioane euro
HOLCIM a achizitionat General Beton, producator cu afaceri de 33 milioane euro
Producatori & Furnizori Publicat de Stelian DINCA 08 Iul 2022 14:10
Holcim Romania a achizitionat General Beton Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori locali din piata producerii si comercializarii de betoane, tranzactia primind aprobarea autoritatii de concurenta din Romania.
Holcim cauta in permanenta oportunitati de crestere, iar cu fiecare investitie isi propune sa raspunda si angajamentului „Net Zero", sustinand tranzitia catre o lume care protejeaza viata planetei.
„General Beton Romania SRL este un astfel de exemplu, este o afacere de succes, cu traditie si experienta de peste 24 de ani pe piata din Romania, alaturi de care avem un parteneriat durabil, fiind si unul dintre clientii Holcim. Investim atat in extinderea operatiunilor noastre, prin achizitia General Beton, dar si in cresterea capacitatilor de productie existente prin investitii majore in fabricile Holcim si Somaco. Ca parte a angajamentului „Net Zero”, avem aprobate proiecte care vizeaza producerea de energie verde, reducerea emisiilor de CO2, precum si cresterea gradului de valorificare energetica a deseurilor drept combustibili alternativi in fabricile noastre de ciment”, a declarat Bogdan Dobre, CEO Holcim Romania & Market Head Moldova.
General Beton Romania S.R.L este unul dintre cei mai importanti jucatori locali din piata producerii si comercializarii de betoane, cu o vasta experienta si expertiza de peste 24 de ani in Romania, detinand in prezent un numar de 8 statii de betoane in principalele orase din Romania. De asemenea, General Beton Romania SRL este unul dintre clientii alaturi de care Holcim Romania a construit o colaborare durabila de-a lungul anilor. Reteaua de statii de betoane Holcim Romania va ajunge la 27 unitati. Statiile de betoane se afla in judetele Arad, Constanta, Iasi, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Oradea, Ploiesti, Satu Mare, Sibiu, Targu Mures si Timisoara.
General Beton Romania a raportat la finalul anului trecut o cifra de afaceri de aproximativ 33 de milioane de euro si are aproximativ 160 de angajati. Compania a infiintat prima statie de betoane in Timisoara, in anul 1998, fiind vorba despre o statie ecologica, o noutate pentru zona la acel moment. Ulterior, si-a continuat extinderea statiilor si consolidarea portofoliului de produse.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMSISECAMABONARE REVISTERAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
CDS
Ubitech
quadratum
leviatan
ness project
viarom
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
EDIT-Structural
noark
theda mar
strabag nivel 1
rigips
concelex
siniat

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander