Agenda Constructiilor
Sambata, 01 Aprilie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - HOLCIM a achizitionat General Beton, producator cu afaceri de 33 milioane euro
HOLCIM a achizitionat General Beton, producator cu afaceri de 33 milioane euro
Producatori & Furnizori Publicat de Stelian DINCA 08 Iul 2022 14:10
Holcim Romania a achizitionat General Beton Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori locali din piata producerii si comercializarii de betoane, tranzactia primind aprobarea autoritatii de concurenta din Romania.
Holcim cauta in permanenta oportunitati de crestere, iar cu fiecare investitie isi propune sa raspunda si angajamentului „Net Zero", sustinand tranzitia catre o lume care protejeaza viata planetei.
„General Beton Romania SRL este un astfel de exemplu, este o afacere de succes, cu traditie si experienta de peste 24 de ani pe piata din Romania, alaturi de care avem un parteneriat durabil, fiind si unul dintre clientii Holcim. Investim atat in extinderea operatiunilor noastre, prin achizitia General Beton, dar si in cresterea capacitatilor de productie existente prin investitii majore in fabricile Holcim si Somaco. Ca parte a angajamentului „Net Zero”, avem aprobate proiecte care vizeaza producerea de energie verde, reducerea emisiilor de CO2, precum si cresterea gradului de valorificare energetica a deseurilor drept combustibili alternativi in fabricile noastre de ciment”, a declarat Bogdan Dobre, CEO Holcim Romania & Market Head Moldova.
General Beton Romania S.R.L este unul dintre cei mai importanti jucatori locali din piata producerii si comercializarii de betoane, cu o vasta experienta si expertiza de peste 24 de ani in Romania, detinand in prezent un numar de 8 statii de betoane in principalele orase din Romania. De asemenea, General Beton Romania SRL este unul dintre clientii alaturi de care Holcim Romania a construit o colaborare durabila de-a lungul anilor. Reteaua de statii de betoane Holcim Romania va ajunge la 27 unitati. Statiile de betoane se afla in judetele Arad, Constanta, Iasi, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Oradea, Ploiesti, Satu Mare, Sibiu, Targu Mures si Timisoara.
General Beton Romania a raportat la finalul anului trecut o cifra de afaceri de aproximativ 33 de milioane de euro si are aproximativ 160 de angajati. Compania a infiintat prima statie de betoane in Timisoara, in anul 1998, fiind vorba despre o statie ecologica, o noutate pentru zona la acel moment. Ulterior, si-a continuat extinderea statiilor si consolidarea portofoliului de produse.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTman and machinehiltiALLBIMVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
MAKITA
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
rigips
strabag nivel 1
leviatan
BALTIC
BMI_Icopal
Acvatot 2019
viarom
CDS
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
Ubitech
FRONTALE

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023