Agenda Constructiilor
Joi, 23 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - REHAU isi muta birourile centrale in cladirea One Cotroceni Park din Bucuresti
REHAU isi muta birourile centrale in cladirea One Cotroceni Park din Bucuresti
Producatori & Furnizori Publicat de Stelian DINCA 14 Sep 2023 11:37
REHAU Romania a relocat birourile din Tunari, Ilfov, in Bucuresti, la etajul al saselea al cladirii One Cotroceni Park dezvoltate de One United Properties. Mutarea face parte din initiativele companiei de a le asigura angajatilor un mediu de lucru cat mai placut si o locatie care sa raspunda cat mai bine cerintelor acestora. Tranzactia a fost realizata cu sprijinul Cushman & Wakefield Echinox.
Noua locatie, cu o suprafata de 960 mp, deserveste cei 46 de angajati ai sucursalei din Bucuresti si le pune la dispozitie un spatiu modern, dotat cu cele mai noi tehnologii si cu zone diverse care sa raspunda atat nevoilor de colaborare, cat si celor de concentrare in liniste, amenajat in culori calde si primitoare, astfel incat sa ofere cele mai bune conditii de lucru. Acesta este format din 9 birouri inchise, 27 de birouri open space, 4 sali de conferinta, 2 phonebooths, o zona de relaxare in care este amenajat si un colt dedicat copiilor pentru colegii care doresc sa ii aduca din cand in cand pe cei mici la birou. Totodata, spatiul dispune de doua terase cu o suprafata totala de 120 mp.
„Ne bucuram sa anuntam mutarea birourilor REHAU in One Cotroceni Park. Locatia a fost aleasa in urma unui sondaj din care au reiesit elemente foarte importante pentru angajati, cum ar fi apropierea fata de metrou, localizarea centrala, spatiile de recreere generoase, caracterul sustenabil si impactul scazut asupra mediului inconjurator.
Grija fata de angajati a fost intotdeauna un element central la REHAU, iar atentia noastra s-a indreptat catre construirea unui loc unic, modern, dinamic, adaptat conditiilor hibride de munca, ce inspira si incurajeaza colaborarea, dar si asigura confidentialitatea atunci cand este nevoie. Mai mult, prin intermediul acestui spatiu transmitem valorile REHAU - inovatie, incredere si fiabilitate si asiguram conditii sanatoase pentru desfasurarea activitatii.
Suntem mandri ca am reusit sa construim acest loc alaturi de partenerii nostri de la ONE, care ne-au oferit toata deschiderea pentru amenajarea spatiului in acord cu nevoile angajatilor si valorile REHAU”, a declarat Alexandru Oprea, Country Manager REHAU Romania.
„Prin toate dezvoltarile noastre office urmarim sa cream comunitati care nu doar lucreaza impreuna, ci au acces la o paleta variata de facilitati chiar la locul de munca. Ne dorim sa oferim spatii de lucru moderne, care sa asigure cele mai bune garantii de sanatate si wellbeing pentru angajati, cu servicii comerciale si de agrement integrate, certificate din punct de vedere al sustenabilitatii si care inglobeaza cele mai noi tehnologii din domeniu. Suntem incantati sa primin in comunitatea ONE echipa REHAU, cu care impartasim aceleasi valori legate de sustenabilitate si, in acelasi timp, apreciem recunoasterea eforturilor pe care le depunem pentru a atinge excelenta in materie de spatii de lucru contemporane”, a declarat Mihai Paduroiu, CEO Office Division One United Properties.
Spatiul de birouri este o incursiune in lumea REHAU, in care pot fi observate si testate solutiile existente pe piata din Romania.
Astfel, intrarea este o zona tip showroom, unde sunt expuse solutii ale diviziilor: Instalatii - Building Solutions, Mobila - Interior Solutions si Ferestre - Window Solutions. Principala sala de conferinta integreaza usile HST Geneo si Slinova din portofoliul REHAU Window Solutions. Sistemele Building Solutions ca RAUTITAN - tubulatura si accesorii pentru apa potabila, RAUTHERM - incalzire si racire prin suprafete, RAUSILENTO - drenaj fonoacustic inovator al apei menajer, cat si bateria smart RE.SOURCE alaturi de un banc de lucru, toate sunt puse la dispozitie partenerilor si instalatorii spre testare. Doua dintre salile de conferinta au integrat sistemul de racire si incalzire in plafon Building Solutions, alaturi de dezumidificatorul REHAU.
De asemenea, sunt expuse toate gamele de suprafete RAUVISIO Brilliant, Crystal si Noir, atat sub forma de mostre, cat si in uz practic sub forma de fronturi, backsplash sau blat de lucru. Vizitatorii pot vedea si sistemul RAUVOLET cu usa rulou pentru spatiile inguste, iar in bucatarie, in zona de lounge si in spatiile de lucru au fost folosite cele mai noi suprafete RAUVISIO.
„Am descoperit in REHAU un partener deschis catre inovatie, care ne-a dat mana libera sa fim creativi, sa concepem nu doar un BIROU: sa cream un stil de viata pentru cei ce isi desfasoara activitatea acolo. Pe parcursul intregului proiect, accentul s-a pus pe orientarea catre om si angajat, iar pentru noi REHAU a devenit mai mult decat un client, de acum este un partener si furnizor de solutii pentru Arkia. In timpul colaborarii am descoperit sisteme si materiale inovatoare si un crez in sustenabilitate in care noi, echipa de la Arkia Creative Home, ne regasim. Suntem increzatori ca impreuna am reusit sa realizam un proiect de referinta atat pentru piata birourilor din Romania, cat si pentru cea internationala”, a declarat Raluca Tautu, Arhitect & Partener Arkia Creative Home.
Pentru ca sustenabilitatea face parte din ADN-ul REHAU la nivel international, locatiile din Romania indeplinesc aceleasi standarde de eficienta energetica si protectie a mediului inconjurator ca cele din afara granitelor.
Astfel, birourile REHAU se concentreaza pe colectarea selectiva a deseurilor, alaturi de iluminatul inteligent care permite controlul luminozitatii bazat pe detectarea miscarii si nivelul de lumina exterioara, cu presetari stabilite in functie de zona sau setare manuala, toate pentru utilizarea cat mai sustenabila a luminii artificiale.
Totodata, elemente de mobilier au fost achizitionate de la furnizori de renume din domeniu, care aplica concepte de sustenabilitate similare celor promovate de REHAU, folosind materiale reciclate si reciclabile, cu o durata de viata indelungata.
Nu in ultimul rand, locatia a fost aleasa in acord cu principiile REHAU in ceea ce priveste sustenabilitatea. One Cotroceni Park beneficiaza de certificarea LEED Platinum v4, care atesta o functionare durabila si un impact nimim asupra mediului, precum si de certificarea WELL Health & Safety, care evalueaza sanatatea si bunastarea la locul de munca. Angajatii beneficiaza, de asemenea, de un nivel sporit de confort datorita spatiilor generoase, cu multa lumina naturala, precum si a celor mai recente tehnologii implementate prin prin LED-uri, HVAC si lifturi cu recuperare de energie. Dezvoltat de One United Properties, principalul investitor si dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidential, de birouri si mixte de ultima generatie, ansamblul One Cotroceni Park este deja un reper pe piata imobiliara, reusind sa creeze un nou pol de business pe harta Bucurestiului.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMhiltiABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
CDS
ERBASU CONSTRUCT
noark
CONCEPT STRUCTURE
concelex
quadratum
konsent
Acvatot 2019
Ubitech
EDIT-Structural
ness project
siniat
theda mar
MAKITA
viarom
leviatan
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander