Agenda Constructiilor
Luni, 25 Octombrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - SAINT-GOBAIN incheie un acord pentru achizitia grupului Duraziv
SAINT-GOBAIN incheie un acord pentru achizitia grupului Duraziv
Producatori & Furnizori Publicat de Stelian DINCA 17 Mai 2021 11:52
Saint-Gobain anunta incheierea unui acord pentru achizitionarea Grupului Duraziv din Romania, specializat in productia de adezivi, mortare, tencuieli, tencuieli decorative, vopsele si profile metalice.
Prezenta pe piata materialelor de constructii din Romania de 18 ani, avand ca valori principale inovatia si grija pentru mediu, Duraziv s-a dezvoltat semnificativ in ultimii ani, atingand o cifra de afaceri de peste 30 de milioane EURO in 2020. In cadrul Grupului isi desfasoara activitatea aproximativ 200 de angajati.
Aceasta achizitie ii va permite Grupului Saint-Gobain sa isi mareasca gama de solutii pentru finisaje interioare si exterioare si sa isi completeze portofoliul cu o gama larga de vopsele. Totodata, va accelera penetrarea pietei cu solutii premium de izolare termica de tip ETICS pe baza de vata minerala bazaltica si mortare produse local, pentru cresterea eficientei energetice a cladirilor din Romania, contribuind astfel la atingerea obiectivului Grupului de scadere a amprentei de carbon.
Supusa aprobarii autoritatilor de concurenta din Romania, inchiderea tranzactiei este preconizata a avea loc in cel de-al treilea trimestru al acestui an.
„Ne bucuram ca ne alaturam Grupului Saint-Gobain, o companie cu prestigiu in domeniul materialelor de constructii. Avem o cultura organizationala compatibila cu cea a Grupului Saint-Gobain, bazata pe pasiune si angajament, o cultura orientata catre inovatii, grija fata de mediul inconjurator si satisfactia clientilor. In aceasta noua etapa, vom continua sa ne dezvoltam impreuna si sa proiectam materiale de cea mai inalta calitate.” (Daniel Guzu, Director General al Grupului Duraziv)
„Suntem incantati ca Duraziv va face parte din familia Saint-Gobain. Gama de produse inovatoare, diversitatea solutiilor, echipa performanta si cultura bazata pe sustenabilitate si inovatie sunt aliniate cu strategia Grupului Saint-Gobain. Odata cu aceasta achizitie strategica, ne extindem gama de solutii si servicii oferite clientilor nostri: cunostintele si capacitatea noastra de inovare, impreuna cu expertiza bogata a echipei Duraziv, ne vor permite sa ne consolidam pozitia pe piata. Asteptam cu nerabdare sa lucram impreuna si sa cream un viitor sustenabil.” (Ovidiu Pascutiu, CEO al Grupului Saint-Gobain in Romania)
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
jungheinrichAUTODESKVideoConfAC-iulTERAPLASTgamma_2021ALLBIM
ROCKWOOL 196
In curand editia
OCTOMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hilti
CELCO 2020
Ubitech
rigips
cv water 2021
leviatan
strabag nivel 1
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
hidroplasto

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
AHK 2018
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
bienala
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere