Agenda Constructiilor
Vineri, 13 Decembrie 2019
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - SW UMWELTTECHNIK: Circa 20 milioane de euro anual, pe piata lucrarilor edilitare
SW UMWELTTECHNIK: Circa 20 milioane de euro anual, pe piata lucrarilor edilitare
Producatori & Furnizori Publicat de Elena Icleanu 18 Dec 2013 16:48
Producatorul de materiale prefabricate din beton SW Umwelttechnik Romania, filiala locala a grupului austriac SW Umwelttechnik, estimeaza o crestere cu 10% a cifrei de afaceri din 2013, pana la 48 milioane de lei. Pentru 2014, conducerea companiei estimeaza cel mult o majorare de 3% fata de nivelul din acest an. "Previziunile realizare de noi la inceputul anului 2013 au fost negative in ceea ce priveste activitatea din domeniile industrial si comercial, insa pozitive din punct de vedere al produselor destinate segmentului de inginerie civila, fapt confirmat de piata in acest an. In aceasta perioada ne-am consolidat pozitia in domeniul lucrarilor edilitare, activitatile principale vizand proiecte de alimentare cu apa, canalizare, lucrari in domeniul reabilitarii, extinderii si modernizarii sistemelor utilitare", a declarat Gabriel Neculae, director tehnic si comercial al companiei. Potrivit managerului, valoarea anuala a pietei prefabricatelor din beton destinate lucrarilor din domeniul alimentarii cu apa si sistemelor de canalizare se situeaza la circa 20 milioane de euro. "Pentru anul 2014 speram sa mentinem nivelul activitatii realizate in acest an, cu mentiunea ca suntem destul de rezervati in ceea ce priveste estimarea cresterii cifrei de afaceri, datorita, in special, problemelor cauzate de blocarea mai multor proiecte si perioada foarte mare a decontarii lucrarilor realizate", a precizat managerul SW Umwelttechnik Romania.
 
Sunt vizate investitii in cresterea capacitatilor de productie
Unul dintre obiectivele prioritare stabilite pentru anul 2014 este reprezentat de continuarea investitiilor in marirea capacitatilor de productie pentru toate grupele de materiale existente, precum si in diversificarea gamei sortimentale, prin lansarea de noi produse care sa completeze oferta de prefabricate din beton a companiei. In 2013, SW Umwelttechnik a produs, in cadrul celor doua fabrici pe care le detine in Ortisoara (judetul Timis) si Izvoru (din Bucuresti), 116.000 de tone de prefabricate, lucrand la 50% din capacitatea totala. "Intentionam sa deschidem si alte unitati de productie in viitorul apropiat, insa nu pot comunica in acest moment data la care vom incepe noile investitii. Pentru moment, ne concentram pe marirea capacitatilor de productie existente, pentru produsele destinate lucrarilor edilitare", a mai spus Gabriel Neculae. Compania realizeaza livrari la nivel national, cele mai importante centre de distributie fiind in marile orase ale tarii, precum Bucuresti, Iasi, Brasov, Timisoara, Cluj-Napoca, Satu Mare, Baia Mare, Sibiu, Craiova etc. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADghid_proiectareLUMION

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 147 (Noiembrie-Decembrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere