Agenda Constructiilor
Vineri, 07 August 2020
PAGINA PERSONALIZATA


SW UMWELTTECHNIK ROMANIA SRL

SW UMWELTTECHNIK ROMANIA SRL

Adresa: Str. Principala nr. 680, Ortisoara, Judet Timis
Telefon: 0256/296.168
Fax: 0256/247.509
Mobil: 0721-203.339, 0788-353.134
E-mail: office@sw-umwelttechnik.ro
Web site: www.sw-umwelttechnik.ro
Domenii: Prefabricate din beton
Descriere activitate
Producator de materiale prefabricate din beton.
 
Prezentare companie/institutie
SW UMWELTTECHNIK: Sporire moderata a afacerilor anuale
 
Producatorul de materiale prefabricate din beton SW Umwelttechnik Romania a inregistrat o crestere moderata a veniturilor din 2012, pentru anul in curs conducerea companiei estimand continuarea tendintei ascendente. Ca valoare, afacerile subsidiarei locale a grupului austriac s-au situat la 10,4 milioane de euro in primele noua luni ale anului trecut, rezultatele pentru intreaga perioada fiscala nefiind inca disponibile. In prezent, ponderea filialei locale la veniturile totale ale concernului s-a stabilizat la 23%. Potrivit managerului SW Umwelttechnik, usoara crestere estimata pentru 2012 s-a datorat majorarii cotei de piata pentru anumite grupe de produse. Pe plan local, compania detine doua unitati de productie, situate in Bucuresti si Timisoara.
 
Gabriel Neculae (28 de ani)
Functia/Firma: director tehnic si comercial, SW Umwelttechnik Romania;
Experienta profesionala: 5 ani in domeniul constructiilor, in cadrul SW Umwelttechnik.
 
- Care sunt perspectivele de dezvoltare a pietei prefabricatelor din beton in perioada urmatoare?
- Diminuarea investitiilor publice anuntata pentru 2013 va avea drept principala consecinta si restrangerea celor private, ceea ce va afecta, cu siguranta, piata materialelor de constructii si, implicit, domeniul prefabricatelor din beton. In ceea ce priveste sectorul public, daca gradul de absorbtie a fondurilor europene se va mentine la nivelul actual, nici dezvoltarea pe acest segment nu va fi incurajatoare. Pentru SW Umvelttechnik Romania, anul 2012 a reprezentat o perioada de stabilizare din punct de vedere al gamei de produse comercializate. Daca anterior (in 2010 si 2011) a fost consemnata o perioada de tranzitie de la productia si vanzarea elementelor prefabricate din beton destinate constructiilor de suprastructura catre segmentul de infrastructura, in 2012 ne-am consolidat pozitia in domeniul lucrarilor edilitare, prin extinderea portofoliului de clienti si lucrari.
- Mentionati cele mai importante santiere unde livrati materiale de constructii.
- Dintre cele mai mari lucrari in executia carora suntem implicati, putem mentiona autostrazile Nadlac - Arad (lotul al doilea), Deva - Orastie, A3 Bucuresti - Ploiesti, precum si alte proiecte de subtraversare din Capitala si de canalizare, realizate la nivel national. De asemenea, avem in derulare contracte pentru edificarea unor constructii civile, respectiv pentru suprastructura unor cladiri din Craiova, Constanta si Galati. Din punct de vedere al livrarilor, incercam sa acoperim aproape toata gama de produse din domeniul infrastructurii, de la elemente de canalizare, retele de apa, infrastructura de transport, pana la obiective speciale. Aceasta divizie realizeaza aproximativ 85% din totalul vanzarilor, diferenta de 15% fiind asigurata de alte produse destinate constructiilor de suprastructura. Zonele care au avut cel mai mare grad de absorbtie au fost constituite de regiunile centrala si de nord-vest ale Romaniei, unde se implementeaza marile proiecte de autostrazi.
- Aveti in vedere extinderea unitatilor de productie in viitor?
- Tinand cont de faptul ca dispunem de doua fabrici in Romania, suntem destul de flexibili atat din punct de vedere al productiei, cat si al ariei de acoperire a tarii. Intentionam sa deschidem si alte linii tehnologice, insa, in momentul de fata, piata din Romania nu este atat de dezvoltata pe segmentul prefabricatelor din beton, iar cererea curenta poate fi indeplinita prin intermediul unitatilor de care dispunem.
(articol aparut in Agenda Constructiilor, editia ianuarie/februarie 2013 )

Produse & tehnologii

Stiri & Comunicate

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKCOVID-19allbimVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ssab ag antrepriza generala
hilti
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
Acvatot 2019
rigips

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AICPS_30
AHK 2018
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere