Agenda Constructiilor
Miercuri, 19 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ROCKWOOL: Placi termoizolante Ventirock Duo in sistem "Dual Density"
ROCKWOOL: Placi termoizolante Ventirock Duo in sistem "Dual Density"
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 13 Mai 2015 09:49
Produsul Ventirock Duo este constituit din doua straturi rigide integrate de vata bazaltica si hidrofobizate in masa. Datorita stratului superior ce prezinta o densitate sporita, de 115 kg/mc, aceste produse de termoizolare sunt deosebit de rezistente la actiunea factorilor agresivi de mediu (intemperii, vant, apa pluviala etc.), nefiind afectate de fenomenul de destramare a fibrelor. Clasa de combustibilitate a Ventirock Duo este A1, conform prevederilor EN 13501-1, coeficientul declarat de conductibilitate termica (λD) fiind de 0,035 Wm-1k-1. Factorul de rezistenta la difuzia vaporilor (μ) se situeaza la valoarea 1. Ventirock Duo este livrat la dimensiuni de 1.000 mm x 600 mm, cu grosimi cuprinse intre 60 mm si 160 mm. In functie de tipul de placa, un pachet include placi cu arii totale de 1,8 mp - 4,8 mp.
 
Anduranta si fiabilitate in cadrul structurilor de fatade ventilate
Sistemul de izolare tip "Dual Density" asigura, in acelasi timp o instalare facila si economica, datorita rezistentei sporite a stratului superior si flexibilitatii deosebite a celui inferior. Pentru realizarea unui montaj corect, placile sunt inscriptionate din fabrica pe suprafata destinata plasarii la exterior. Datorita caracteristicilor superioare de termoizolare, protectie la foc, a coeficientului ridicat de fonoizolare, produsul Ventirock Duo este recomandat de experti pentru utilizarea la executia structurilor de fatade ventilate. Avand in vedere faptul ca, din punct de vedere tehnic, asemenea constructii au prevazute spatii de ventilare intre finisaj si izolatie, proprietatile placilor "Dual Density" faciliteaza circulatia aerului din zonele respective, rezistand cu succes fortelor antrenate de acesti curenti. Fiind hidrofobizate si permeabile la vapori, placile respective asigura toate caracteristicile necesare de anduranta si fiabilitate. Totodata, alte proprietati importante ce recomanda produsele din gama descrisa la aplicatiile respective sunt reprezentate de stabilitatea dimensionala si rezistenta la mediul alcalin. Ventirock Duo este un produs mineral, rezistent la actiunea daunatorilor si nu exercita un impact negativ asupra sanatatii umane. Produsele sunt ambalate in folie de polietilena termocontractabila, marcata cu numele producatorului. De asemenea, pentru evitarea utilizarii eronate, toate caracteristicile principale ale Ventirock Duo sunt mentionate pe eticheta.
 
***
Cu sediul central in Copenhaga, Rockwool are peste 10.000 de angajati in mai mult de 40 de state de pe intregul mapamond si promoveaza o gama extinsa de solutii de termoizolare, pe baza de vata minerala. Compania are o contributie remarcabila la atingerea tintelor actuale de sustenabilitate, realizand in 2014 o cifra de afaceri de 2,18 miliarde euro, cu aproape 9% mai mare fata de anul precedent. Pentru informatii suplimentare, click aici
 
Solicita informatii suplimentare
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMABONARE REVISTEALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
siniat
viarom
leviatan
CDS
rigips
MAKITA
Acvatot 2019
noark
EDIT-Structural
theda mar
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
concelex
Ubitech
quadratum
konsent

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander