Agenda Constructiilor
Joi, 23 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - SIEMENS lanseaza produse IoT din gama Cerberus PRO pentru siguranta la incendiu
SIEMENS lanseaza produse IoT din gama Cerberus PRO pentru siguranta la incendiu
Produse & Tehnologii Publicat de AG&F 30 Iun 2022 11:22
Siemens isi extinde oferta de securitate la incendiu Cerberus PRO cu panourile de control al incendiilor FC720 actualizate, un detector OOH740 compatibil IoT echipat pentru teste fara perturbari si aplicatia mobila Cerberus Connect, care completeaza aplicatiile cloud existente. Ca urmare, integratorii de sisteme, furnizorii de servicii si clientii vor beneficia de optimizarea resurselor, de planificarea si intretinerea simplificata, precum si de un confort mai mare in timpul operatiunilor.
 
Panou de control cu conectivitate incorporata
Noile panouri de control al incendiilor FC720 utilizeaza noul gateway X200 pentru conectivitate incorporata, ceea ce faciliteaza procesele de instalare si punere in functiune. Acest lucru duce la o eficienta mai mare si la optimizarea costului total de management proprietate. Aceasta generatie de panouri de control al incendiilor vine cu o placa periferica actualizata, care creste semnificativ puterea pe bucla. Acest lucru ofera clientilor mai multa flexibilitate pentru a-si planifica sistemele in cel mai eficient mod. In plus, panourile ofera functii software rafinate pentru a optimiza operatiunile.
 
Detector echipat pentru teste fara perturbari
In plus fata de tehnologia dovedita ASA (Advanced Signal Analysis), detectorul OOH740 Cerberus PRO este acum echipat si cu tehnologia DFT (Disturbance-free Testing). Cu ajutorul tehnologiei DFT, functionalitatea detectoarelor poate fi testata automat, fie la momente prestabilite, fie la cerere, atat la fata locului, cat si la distanta. Acest lucru poate imbunatati siguranta dincolo de reglementari, prin teste mai frecvente, fara a provoca perturbari ale proceselor din cladire sau ale utilizatorilor.
 
Aplicatiile Cerberus Cloud Apps completate de Cerberus Connect
Cerberus Connect App este o noua aplicatie din portofoliul Cerberus Cloud Apps, disponibila atat pentru iOS, cat si pentru Android. Personalul de securitate la incendiu poate primi notificari push in cazul unui eveniment si poate verifica starea si istoricul evenimentelor de pe site-ul de securitate la incendiu de oriunde si in orice moment.
In plus, planificarea si raportarea vizitelor de intretinere si a vizitelor periodice de service au fost imbunatatite prin digitalizarea procesului prin intermediul Cerberus Cloud Apps. Furnizorul de servicii poate planifica ce sa testeze la urmatoarea vizita prin intermediul portalului Cerberus, poate efectua teste la fata locului prin intermediul aplicatiei Connect si apoi poate genera rapoarte conforme prin intermediul portalului. Acestea pot fi trimise clientului, care are vizibilitate totala asupra sistemului de incendiu si poate dovedi conformitatea, daca este necesar.
 
hiltiALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
siniat
konsent
viarom
strabag nivel 1
MAKITA
rigips
EDIT-Structural
CDS
noark
theda mar
ness project
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
leviatan
Acvatot 2019
concelex
Ubitech

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500
econet
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander