Agenda Constructiilor
Joi, 23 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Sustenabilitate - SIGNIFY: Dublare a impactului pozitiv, dupa depasirea obiectivelor de sustenabilitate
SIGNIFY: Dublare a impactului pozitiv, dupa depasirea obiectivelor de sustenabilitate
Sustenabilitate & CSR Publicat de Stelian DINCA 23 Feb 2021 12:12
Signify, lider mondial in domeniul iluminatului, a finalizat cu succes programul de sustenabilitate Vieti mai luminoase, o lume mai buna, reusind sa isi depaseasca majoritatea angajamentelor ambitioase stabilite in 2016, cand a fost demarat.
In 2020, Signify a atins neutralitatea emisiilor de carbon pentru toate operatiunile sale la nivel global si pragul de 100% pentru utilizarea energiei regenerabile , reusind, totodata sa evite generarea deseurilor in facilitatile de productie pe parcursul intregului an.
Cu o rata de performanta a sustenabilitatii de 99% in randul furnizorilor, obiectivul de 90% stabilit pentru 2020 a fost cu mult depasit. Asigurarea unui mediu de lucru sigur si sanatos pentru angajatii sai a fost una dintre prioritatile Signify, reusind totodata sa inregistreze si cele mai inalte performante de siguranta de pana acum.
„Suntem incantati sa anuntam ca toate angajamentele pentru 2020 au fost indeplinite cu succes. La Signify, ne putem mandri cu obtinerea unor obiective ambitioase privind amprenta de carbon, veniturile sustenabile, siguranta, responsabilitatea furnizorilor si lipsa deseurilor”, a declarat Nicola Kimm, Seful Departamentului de Sustenabilitate, Mediu, Sanatate si Siguranta al Signify. „Ne imbarcam intr-o noua calatorie pentru urmatorii cinci ani, cu scopul de a ne dubla impactul pozitiv asupra mediului si societatii. Vom face acest lucru prin programul „Vieti mai luminoase, o lume mai buna”, care integreaza scopul nostru si este parte din strategia companiei si modul in care ne desfasuram activitatea”.
“Inca din prima zi, sustenabilitatea a fost parte din ADN-ul Signify: aproape 3.000 miliarde de corpuri de iluminat cu LED au fost livrate din 2015 pana in prezent, impiedicand astfel eliberarea a aproximativ 73.000 de kilotone de CO2 la nivel global. Reamintesc, de asemenea, ca Signify a atins inca din 2020 tinta unei amprente neutre de carbon, astfel incat 84% din incasarile din anul precedent au fost generate din portofoliul de produse, sisteme si servicii sustenabile. Ramanem dedicati strategiei noastre de a crea un mediu sigur si durabil pentru noi toti si, mai ales, pentru generatiile urmatoare”, a spus Razvan Copoiu, CEO Signify Romania si Europa de Sud-Est.
In septembrie 2020, Signify a lansat noul program Vieti mai luminoase, o viata mai buna 2025, care vizeaza dublarea impactului pozitiv asupra mediului si societatii si este pe deplin aliniat cu obiectivele Natiunilor Unite privind dezvoltarea durabila. Printre prioritatile cuprinse in acesta, se numara: dublarea ritmului de adoptare a Acordului de la Paris, a veniturilor din economia circulara, a investitiilor dedicate societatii, precum si dublarea procentului femeilor aflate in pozitii de conducere.
In semn de recunoastere a performantelor inregistrate, Signify a fost desemnat lider de categorie in clasamentele Dow Jones Sustainability Index, pentru al patrulea an consecutiv. Mai mult, reducerea impactului asupra mediului a plasat Signify inca o data in topul celor mai responsabile companii, ”Climate A list”, realizata de CDP, precum si pe lista furnizorilor sustenabili.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
man and machineVideoConfAC-iulALLBIMTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
strabag nivel 1
CELCO 2020
hilti
Ubitech
leviatan
MAKITA
theda mar
viarom
FRONTALE
leviatan
Acvatot 2019
BALTIC
ERBASU CONSTRUCT
CDS
BMI_Icopal
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023