Agenda Constructiilor
Marti, 28 Iunie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Sustenabilitate - ROCKWOOL: Suntem intr-un moment definitoriu pentru sectorul de constructii
ROCKWOOL: Suntem intr-un moment definitoriu pentru sectorul de constructii
Sustenabilitate & CSR Publicat de Elena Icleanu 30 Oct 2020 15:17
"Suntem intr-un moment definitoriu pentru industria constructiilor si trebuie sa realizam cat de important este acest moment, care va marca sectorul pe ani de zile. Avem Green Deal, Renovation Wave - componenta esentiala pentru constructii. Sunt zeci de miliarde de euro care vor ajunge in zona aceasta a constructiilor in Romania, fie prin programele operationale, fie prin PNRR, prin fonduri nationale, fonduri private mobilizate si de la institutii financiare internationale, precum Banca Mondiala, direct sau indirect. O mare parte a industriei de constructii a cerut alocarea a 4 miliarde euro pentru renovarea cladirilor. Este o suma proportionala cu emisiile de dioxid de carbon ale acestui sector si este un minimum pe care il putem lua de la Uniunea Europeana", a declarat Lucian Lumezeanu, Public Affairs & Public Relations Manager la ROCKWOOL Romania, cel mai mare producator de vata bazaltica din Romania, cu prilejul participarii la videoconferinta EURO-Constructii.
Cea de-a treia editie a seriei de video-conferinte EURO-Constructii, organizata de publicatia Agenda Constructiilor, a avut loc pe 29 octombrie 2020 si a avut ca subiect de dezbatere "Ce influenta vor avea Planul European Renovation Wave si Programul de finantare Casa Eficienta Energetic pe piata de constructii si in domeniile conexe?".
Evenimentul, ce s-a derulat pe o perioada de aproximativ 4 ore, s-a bucurat de interesul unui numar foarte mare de urmaritori, specialisti in proiectare, constructie si auditori energetici, atingand aproape 2.000 de vizualizari pe Facebook si peste 200 pe Youtube. Partenerii videoconferintei sunt ROCKWOOL Romania, Rehau Polymer Romania, Hilti Romania, Aluprof, CAD-PLAN, Habitat for Humanity si Velux.
Inregistrarea video-conferintei poate fi urmarita aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTALLBIMVideoConfAC-iulAUTODESK
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
MAI 2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
leviatan
leviatan
BMI_Icopal
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
hilti
CELCO 2020
FRONTALE
viarom
strabag nivel 1
Acvatot 2019
rigips
hidroplasto

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
PSC CONFERINTA CT 2022
econet
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere