Agenda Constructiilor
Sambata, 08 Mai 2021
 
Home - Stiri - Sustenabilitate - POLICOLOR: 15 proiecte CSR pentru aniversarea a 15 ani de Spor
POLICOLOR: 15 proiecte CSR pentru aniversarea a 15 ani de Spor
Sustenabilitate & CSR Publicat de Elena Icleanu 14 Mai 2014 19:09
Producatorul de lacuri si vopsele Policolor, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de profil, va desfasura, in acest an, mai multe actiuni de CSR in cadrul campaniei "Spor 15 ani". Astfel, in 2014 urmeaza a fi implementate 15 proiecte specifice pentru aniversarea celor 15 ani de existenta a marcii Spor in Romania. "In domeniul educatiei avem in derulare parteneriate cu obiectiv didactic cu mai multe facultati de profil, prin care urmarim sa punem la dispozitia acestora programe de practica si cursuri tehnice, deoarece lipsa lor este resimtita in curriculumul studentilor. In luna aprilie a.c., in cadrul Saptamanii Studentilor la Constructii, am gazduit studenti ai facultatii si, prin prezentari teoretice si practice la care au participat activ, am reusit sa raspundem la posibilele probleme cu care acestia se vor confrunta cand vor profesa. De asemenea, in luna martie am pus la dispozitia Asociatiei Absolventilor Urbanisti si Peisagisti din Romania materialele necesare si consiliere de specialitate in vederea reamenajarii atelierului in care isi desfasoara activitatea peste 120 de studenti si 60 de masteranzi ai Universitatii de Arhitectura «Ion Mincu» din Bucuresti, iar in perioada urmatoare ne propunem sa reamenajam si alte ateliere din cadrul Universitatii Bucuresti", a declarat Marius Vacaroiu, CEO al grupului Policolor-Orgachim.
 
Proiecte importante derulate in domeniile educatiei si sanatatii
Un proiect important derulat pentru copii a vizat sprijinirea organizatiei Delta Business DIY in organizarea a trei ateliere de bricolaj prin intermediul proiectului "Saptamana altfel", in cadrul unei gradinite, a unei scoli si la Hornbach Brasov, cu scopul de a dezvolta abilitatile copiilor si de a le stimula imaginatia si creativitatea. "Tot in scopul sustinerii educatiei, in luna mai am finalizat constructia scolii pentru elevii din satul hunedorean Holdea, care in anii trecuti au fost nevoiti sa invete intr-un container metalic transformat in sala de clasa. Proiectul a fost realizat in cadrul campaniei Europa FM «Nu esti singur pe lume», la care Policolor a fost partener, sprijinind proiectul cu materialele de finisare necesare finalizarii constructiei. In domeniul sanatatii, in 2014 am finalizat proiectul de sponsorizare a Spitalului Judetean de Urgenta Bacau ce viza redecorarea sectiei de pediatrie. Proiectul, intitulat «Picteaza un zambet», a fost implementat si definitivat in cursul lunii martie de membrii LEO Alpha «Young & Smart» Club Bacau si cu sprijinul Policolor. Acest proiect a venit ca un pas natural dupa ce, anul trecut, am sprijinit Spitalul Marie Curie din Bucuresti in redecorarea sectiilor de neuro-chirurgie si pediatrie 1 (cu un total de 40 paturi). Am derulat, de asemenea, proiecte pentru copiii defavorizati: dupa ce anul trecut am ajutat la termoizolarea centrului de copii «Casa Soarelui», din Giurgiu, impreuna cu fundatia SOS Vietile Copiilor, in luna martie 2014 ne-am implicat in reabilitarea locului de joaca al Fundatiei Bucuria Ajutorului - filiala Urlati", a mai spus Marius Vacaroiu.
 
Sprijin important pentru cultura si sport
In ceea ce priveste activitatile sportive, in luna mai 2014, Policolor va definitiva un proiect realizat in parteneriat cu Asociatia Club Sportiv Corbeanca ce consta in reabilitarea salii de sport, a terenului mic de fotbal si a stadionului organizatiei, la care au acces copiii din localitate. "Pentru iubitorii muntelui, ne-am implicat in reabilitarea refugiului Salvamont de la Padina, proiect ce se va finaliza in vara acestui an. De asemenea, am sprijinit Manastirea Zamfira din localitatea Lipanesti (judetul Prahova) cu materiale pentru reabilitarea lacasului de cult. Tot pentru 2014, avem in vedere reabilitarea unei Case Memoriale si sponsorizarea unei echipe de studenti care proiecteaza o casa sustenabila", a explicat managerul Policolor. In perioada 2012-2013, compania a realizat, impreuna cu Asociatia Romana pentru Propaganda si Istoria Aeronauticii, un proiect prin care a fost creata o replica la scara reala a avionului Coanda 1910 si a sustinut concursul de idei "Inspired". "Actiunile Policolor in directia responsabilitatii sociale si sustenabilitatii nu se rezuma numai la proiectele realizate in parteneriat cu alte organizatii. Derulam, constant, in cadrul companiei, programe de coeziune a echipei de muncitori, unul dintre cele mai ample proiecte fiind Revista «Culori», publicatia interna a companiei. Dezvoltata cu scopul imbunatatirii comunicarii interne, revista a fost premiata in cadrul Galei HR Work Life Balance, unde a fost recunoscuta preocuparea permanenta a Policolor pentru angajati, orientarea catre investitii in dezvoltarea si motivarea acestora si cresterea performantei lor prin activitati dedicate echilibrului dintre viata profesionala si cea personala", a mai spus Marius Vacaroiu.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 

PAGINA PERZONALIZATA

ALLBIMVideoConfAC-iulAUTODESKgamma_2021TERAPLAST
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
ssab ag antrepriza generala
CELCO 2020
strabag nivel 1
hilti
rigips
cv water 2021
hidroplasto

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AHK 2018
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere