Agenda Constructiilor
Miercuri, 02 Decembrie 2020
Home - Stiri - Actualitatea interna - C&W Echinox: Sectorul de birouri afectat de optiunea pentru sistemul hibrid de lucru
C&W Echinox: Sectorul de birouri afectat de optiunea pentru sistemul hibrid de lucru
Actualitatea interna Publicat de Stelian DINCA 21 Oct 2020 14:33
Departamentul de evaluari al firmei de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield Echinox va evalua pana la finalul anului 2020 proprietati cu o valoare totala cuprinsa intre 4,2 si 4,5 miliarde de euro, in usoara crestere fata de anul precedent. Rezultatele pozitive sunt obtinute datorita modelului de business adresat clientilor mari care au nevoie de evaluari periodice pentru raportare financiara, taxe si reevaluarea garantiilor bancare.
Bogdan Sergentu, Head of Valuation & Consulting, Cushman & Wakefield Echinox: „Anul 2020 a fost marcat de pandemia SARS-CoV-2, de perioada de carantina si restrictiile ce au urmat. A fost o perioada plina de schimbari in ceea ce priveste modul de lucru si interactiunea cu colegii si clientii, insa ne-am adaptat mai usor decat am fi crezut la inceput. In timp ce pandemia si incertitudinea creata de efectele acesteia asupra valorilor proprietatilor imobiliare a dominat discutiile cu clientii, am reusit sa crestem activitatea departamentului in special pe segmentul clientilor mari. Modul de lucru hibrid si comunicarea online au dus la o eficientizare a muncii fara sa afecteze fluxul de informatii si colaborarea.”
Echipa de evaluari a Cushman & Wakefield Echinox este formata din opt membri cu o experienta medie de peste 16 ani in domeniu. In plus, compania acopera sectorul evaluarilor la nivel national printr-o retea locala de 20 de colaboratori specializati in rapoarte pentru garantarea imprumuturilor acordate persoanelor fizice sau IMM-urilor.
„Dupa 12 ani, piata imobiliara trece din nou printr-o perioada ale carei efecte pe termen lung sunt dificil de anticipat. Sectorul mallurilor urbane a fost de departe cel mai afectat, inregistrandu-se scaderi semnificative ale vanzarilor si traficului. Anumite sectoare, precum cel al strip mallurilor si parcurilor de retail, au fost mai putin afectate, in timp ce evolutia sectorului de birouri este incerta in conditiile in care tot mai multe firme opteaza pentru un sistem hibrid de lucru. Pe de alta parte, odata cu cresterea comertului online, sectorul industrial a inregistrat o evolutie pozitiva.”, adauga Bogdan Sergentu, punctand principalele efecte ale pandemiei care isi lasa amprenta si asupra procesului de evaluare a proprietatilor imobiliare.
Printre clientii reprezentativi ai departamentului de evaluari al companiei Cushman & Wakefield Echinox se numara o serie dintre cei mai mari investitori si dezvoltatori din piata imobiliara locala.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMelmas_1octVideoConfAC-iulAUTODESKCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
hilti
Acvatot 2019
ssab ag antrepriza generala
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AHK 2018
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere