Agenda Constructiilor
Duminica, 23 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Actualitatea interna - Geiger Romania vizeaza o cifra de afaceri de 70 milioane de euro
Geiger Romania vizeaza o cifra de afaceri de 70 milioane de euro
Actualitatea interna 18 Nov 2008 09:56
Geiger Romania, din Bucuresti, a alocat in acest an 8 milioane de euro pentru realizarea de investitii. Fondurile au fost utilizate pentru achizitia de instalatii tehnice, utilaje de costructii, materii prime, realizare/reabilitare de imobile. Societatea estimeaza, pentru 2008, o cifra de afaceri de aproximativ 70 milioane de euro, in crestere cu 45% fata de anul trecut, pe fondul contractarii unor lucrari importante de infrastructura rutiera. "Pentru anul curent am avut ca obiective dezvoltarea pozitiei pe care o detinem pe piata in zona Transilvaniei si imbunatatirea activitatii personalului. Dintre proiectele noastre principale, pot fi mentionate: renovarea Pietei Mari, lucrari de refacere a numeroase strazi si reinnoirea pistelor de aterizare ale aeroportului din Sibiu", a declarat Georg Geiger, director executiv al companiei.
Potrivit reprezentantilor firmei, cea mai importanta problema in domeniul constructiilor, in acest moment, o reprezinta lipsa de personal specializat. De asemenea, este deficitara si pregatirea profesionala a persoanelor care doresc sa lucreze in domenii ca: infrastructura, executie de pavaje, zidarie sau pentru desfasurarea de lucrari cu materiale de constructii precum betonul.
***
Grupul de companii Geiger comercializeaza materiale de constructii, executa lucrari de drumuri / cladiri civile la cheie si promoveaza tehnologii ecologice. Societatea este activa in zona de sud a Germaniei si in statele limitrofe. Totodata, firma isi desfasoara activitatea si pe plan international, iar in Romania este prezenta de la inceputul anilor 1990. In Sibiu, Geiger Romania detine o sucursala cu 120 de angajati, o fabrica de pietris si un dispozitiv de asfaltare. In prezent, grupul Geiger Romania are patru sucursale in Bucuresti, Sibiu, Targu Mures si Bistrita. Pentru informatii suplimentare, www.geiger.ro
 
SISECAMhiltiABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
leviatan
BogArt
theda mar
quadratum
siniat
ness project
konsent
MAKITA
noark
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
rigips
viarom
CDS
Ubitech
concelex
EDIT-Structural

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
econet
ef-de-n
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander