Agenda Constructiilor
Marti, 21 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - ALLIANZ-TIRIAC lanseaza My Company, o asigurare flexibila pentru IMM-uri
ALLIANZ-TIRIAC lanseaza My Company, o asigurare flexibila pentru IMM-uri
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Stelian DINCA 20 Sep 2021 14:21
Allianz-Tiriac continua simplificarea portofoliului de produse si pune la dispozitia companiilor mici si mijlocii My Company, un produs de asigurare complet pentru o lista extinsa de domenii de activitate. Produsul este structurat sub forma a patru pachete de asigurare (Confort, Plus, Extra, Max) cu acoperiri predefinite, construite progresiv, in functie de buget si nevoi.
Din perspectiva acoperirilor, My Company imbina protectia financiara pentru proprietati si bunuri cu acoperirea pierderilor din intreruperea activitatii, raspunderea civila legala si asistenta tehnica de urgenta. Sumele asigurate pornesc de la minimum 1.000 de euro si ajung la 2 milioane de euro in cazul protectiei pentru bunuri si cladiri. In cazul pierderilor generate de intreruperea activitatii, limita de despagubire se stabileste proportional cu cifra de afaceri a asiguratului.
Includerea raspunderii civile legale si a asistentei tehnice de urgenta in toate pachetele de asigurare, pornind de la o acoperire de baza, reprezinta un element diferentiator al produsului. In varianta extinsa, asistenta se activeaza inclusiv in cazul recuperarii de date.
“Desi oferta de produse pentru clientii IMM existenta pe piata este variata, produsele sunt de regula complexe, cu multe clauze optionale, dificil de inteles de catre clienti. Prin My Company ne-am propus sa dezvoltam un produs dupa chipul antreprenorilor: flexibil, dinamic, transparent si usor de accesat. Numarul IMM-urilor care detin o polita de asigurare este destul de redus, desi intalnim afaceri mici si mijlocii la tot pasul: patiseria, salonul de coafura din cartier sau pensiunea la care stam in vacanta sunt doar cateva exemple. Vrem sa sustinem mai mult dezvoltarea afacerilor locale si a antreprenorilor si facem eforturi pentru ca tot mai multi dintre acestia sa inteleaga importanta asigurarii, fara de care orice proiect de dezvoltare ramane in voia sortii”, a declarat Codruta Furtuna, Director Vanzari in cadrul Allianz-Tiriac.
My Company vine si cu o platforma de ofertare simplificata si intuitiva, ce ofera transparenta si permite consultanta rapida si personalizata.
Asigurarea se poate incheia pe un an, iar prima de asigurare poate fi platita integral, semestrial sau trimestrial. Costul este adaptat nevoilor de asigurare ale clientului si variaza in functie de gradul de protectie ales, de specificul domeniului in care acesta activeaza, precum si de alte elemente particulare afacerii. De exemplu, in cazul unui business din domeniul HoReCa cu o cifra anuala de afaceri de circa 100.000 de euro si o suma asigurata de aproximativ 150.000 de euro pentru cladiri si bunuri, care opteaza pentru pachetul de asigurare Extra, prima anuala ajunge la aproximativ 500 de euro, adica echivalentul a 42 de euro pe luna.
Asigurarea My Company de la Allianz-Tiriac se distribuie atat prin reteaua proprie de vanzari, cat prin intermediul brokerilor parteneri.
 
man and machineTERAPLASTALLBIMVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
FRONTALE
CDS
theda mar
strabag nivel 1
leviatan
rigips
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
viarom
BMI_Icopal
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
Acvatot 2019
BALTIC
Ubitech
hilti

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023