Agenda Constructiilor
Duminica, 21 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - Reff & Asociatii a asistat NEPI la preluare participatie Carrefour in Ploiesti Shopping
Reff & Asociatii a asistat NEPI la preluare participatie Carrefour in Ploiesti Shopping
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Stelian DINCA 26 Ian 2023 13:16
Reff & Asociatii | Deloitte Legal a oferit asistenta juridica fondului de investitii NEPI Rockcastle in preluarea participatiei detinute de Carrefour in Ploiesti Shopping City. In urma acestei tranzactii, NEPI Rockcastle dobandeste controlul exclusiv asupra centrului comercial situat pe DN1B. Tranzactia a fost finalizata in luna septembrie.
„Multumim avocatilor din cadrul Reff & Asociatii | Deloitte Legal pentru ca ne-au fost alaturi intr-o noua tranzactie de succes si au contribuit la implementarea acesteia in mod eficient si pragmatic”, a declarat Mihai Lintmaier, Group Investment Lead Lawyer la NEPI Rockcastle.
Echipa multidisciplinara a Reff & Asociatii | Deloitte Legal a oferit cumparatorului asistenta legat de aspectele care tin de drept imobiliar, in fazele de negociere si semnare a documentatiei tranzactiei, prin contributia Ioanei Georgescu-Muresanu, Managing Associate, si a Simonei Iacob, Senior Managing Associate, aspecte de dreptul concurentei constand in obtinerea autorizarii din partea Consiliului Concurentei cu privire la tranzactie, prin contributia Florentinei Munteanu, Partener, si a lui Mihnea Radu, Managing Associate, precum si aspectele de drept societar, care au fost acoperite de Diana Fejer, Partener, Alexandru Ulici, Senior Associate, si Anca Olar, Senior Associate.
„Ne bucuram sa avem in continuare parte de increderea NEPI Rockcastle, unul dintre clientii loiali ai Reff & Asociatii, si oportunitatea sa ii asistam in proiecte complexe si solicitante”, a declarat Irina Dimitriu, Partener la Reff & Asociatii | Deloitte Legal, liderul practicii de drept imobiliar.
De peste 15 ani, Reff & Asociatii | Deloitte Legal este recunoscuta drept una dintre cele mai importante societati de avocati in domeniul imobiliar din Romania, fiind implicata in cele mai mari tranzactii si proiecte de dezvoltare din tara, care au implicat deseori structuri corporative complexe si finantare transfrontaliera. Practica de drept imobiliar este recunoscuta si de clasamentele internationale precum Legal 500.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMRAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
strabag nivel 1
Acvatot 2019
viarom
siniat
EDIT-Structural
CDS
MAKITA
noark
quadratum
concelex
ERBASU CONSTRUCT
rigips
Ubitech
ness project
CONCEPT STRUCTURE
theda mar

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
top 500
top 500
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander