Agenda Constructiilor
Luni, 05 Iunie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - AREI: Dennis Selinas, viitorul CEO al Globalworth, ales presedinte al asociatiei
AREI: Dennis Selinas, viitorul CEO al Globalworth, ales presedinte al asociatiei
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 08 Dec 2022 11:52
Dennis Selinas, viitorul CEO al Globalworth, a devenit Presedintele ales al Consiliului Director al Asociatiei Investitorilor de Real Estate din Romania (AREI), pentru urmatorii doi ani. El a preluat conducerea AREI de la Antoanela Comsa, Presedintele Grupului GranVia Romania, care a condus cu succes asociatia in ultimii ani.
AREI reuneste unii dintre cei mai importanti investitori imobiliari din Romania, acoperind intregul spectru al industriei, de la rezidential, birouri la retail si logistica. Membrii AREI dezvolta proiecte ample de investitii de miliarde de euro, care au impact major in comunitati din toate marile orase din Romania, precum Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Brasov, Timisoara, Craiova, Sibiu si Oradea.
Sub mandatul de Presedinte al Antoanelei Comsa, AREI si-a construit un profil reprezentativ la nivel national, crescand comunitatea cu membri prezenti in toate marile orase si devenind, astfel, cea mai importanta asociatie din domeniul de real-estate din Romania.
"Sunt onorat ca am fost incredintat cu o asemenea responsabilitate de catre colegii mei din cadrul AREI, cu care impartasesc aceleasi principii si valori, precum si viziunea pentru o industrie imobiliara etica si sustenabila, care are impact pozitiv, pe termen lung, asupra vietii romanilor. Predecesoarea mea, Antoanela Comsa, coordonat un plan ambitios de dezvoltare a Asociatiei, urmarind totodata sa creasca gradul de constientizare a problemelor majore care ne afecteaza industria, iar eu imi propun sa amplific si sa extind realizarile si angajamentul AREI fata de toti stakeholderii relevanti", a spus Dennis Selinas.
Antoanela Comsa a adaugat: "In timpul mandatului meu, ne-am concentrat eforturile pe construirea unei perceptii transparente si aprofundate asupra industriei imobiliare, subliniind impactul valoros pe care proiectele de dezvoltare ale membrilor nostri il au asupra comunitatilor si promovand setul de valori si standarde impartasite de toti membrii nostri. Astazi, AREI este o comunitate considerabil mai puternica si mai relevanta si am mare incredere ca Dennis Selinas va aduce o contributie importanta in exercitarea mandatului sau. Astept cu nerabdare sa lucrez cu el".
 
Orientare catre parteneriate durabile cu autoritatile publice
In ultimii ani, AREI a construit un parteneriat solid cu autoritatile publice, prin implicarea activa in cele mai importante platforme de dialog cu mediul de afaceri si prin contributii valoroase cu expertiza si substanta pe marginea tuturor initiativelor de politici publice ce au avut impact asupra aspectelor majore din industrie.
In noul sau rol, Dennis Selinas se va concentra pe consolidarea acestui parteneriat, astfel incat sa contribuie la implementarea solutiilor relevante ce vizeaza aspecte strategice si stringente pentru industrie, precum si pe promovarea agendei de advocacy a AREI (printre care deblocarea actualului blocaj administrativ urbanistic din Bucuresti si conturarea unei strategii pentru dezvoltarea urbana a orasului pe viitor, alaturi de toti stakeholderii relevanti). De asemenea, el va reprezenta Asociatia si companiile membre in relatia cu toti actorii relevanti din sectorul public, privat si societatea civila, pentru un dialog transparent si constructiv.
AREI isi mentine obiectivul de crestere dinamica, iar noul Presedinte ales se va concentra pe extinderea comunitatii prin atragerea de noi membri, pastrand si consolidand in acelasi timp principiile de integritate si standardele solide de leadership etic ce stau la baza misiunii AREI si pe care Asociatia le promoveaza in intreaga industrie.
"Avand in vedere faptul ca preiau acest rol intr-un moment crucial pentru industrie si pentru piata imobiliara, si reflectand asupra implicatiilor pentru urmatorii 2 ani pe care le au provocari precum inflatia si politica monetara restrictiva, criza energetica, razboiul din Ucraina, de-globalizarea sau modul de lucru hibrid, am speranta sa putem lucra impreuna pentru a crea noi oportunitati pentru industria imobiliara din Romania si pentru a spori capacitatea tarii de a atrage mai multe investitii", a concluzionat Dennis Selinas.
 
Dennis Selinas si AREI
Dennis Selinas este un lider de afaceri cu peste douazeci de ani de experienta ampla in industriile financiara si imobiliara. Are expertiza multidisciplinara (management executiv, restructurare operationala si financiara, consultanta in fuziuni si achizitii, private equity, tranzactionare, structurarea instrumentelor derivate) in mai multe clase de active (proprietati, credite neperformante, venit fix, metale pretioase) in diferite institutii (societati imobiliare listate, fonduri de capital privat, banci de investitii, fonduri speculative), in diverse jurisdictii (Europa de Sud-Est, China, Brazilia, Orientul Mijlociu si Europa de Vest).
Si-a inceput cariera in domeniul tranzactionarii instrumentelor derivate cu venit fix la Bank of Montreal si a facut tranzitia catre M&A in cadrul Lazard London, dupa ce a absolvit London Business School. A detinut functii de conducere la Charlemagne Capital si Argo Capital Management, si a fost implicat in toate aspectele industriei imobiliare, inclusiv achizitii, dezvoltare, vanzari de portofoliu, finantare, management de active si restructurare in sectoarele de retail, birouri si rezidentiale.
AREI este singura asociatie romaneasca din domeniul imobiliar, care reuneste cei mai importanti investitori imobiliari, acoperind intregul spectru al industriei: cladiri rezidentiale, cladiri de birouri, spatii comerciale si logistica. Misiunea AREI este de a reprezenta, promova si proteja interesele investitorilor imobiliari din Romania, cu un accent special pe consolidarea cooperarii dintre autoritatile relevante si investitori.
Prin actiunile si implicarea constanta in toate demersurile de politici publice cu impact asupra industriei de real estate, dar si asupra economiei in ansamblu, AREI a reusit sa devina o voce relevanta a mediului de afaceri din Romania, un partener de discutie si de colaborare, avand o contributie substantiala in procesul de consultare publica. AREI isi propune sa functioneze ca un organism dinamic, in continua crestere si reinventandu-se la cerintele pietei si ale membrilor sai. AREI sprijina parteneriatele relevante intre membrii si partenerii asociatiei, intelegand importanta crearii unui standard ridicat de activitate, care sa fie respectat de toti membrii organizatiei.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMVideoConfAC-iulvailanthiltiman and machine
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
In curand apare editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
rigips
MAKITA
strabag nivel 1
Acvatot 2019
FRONTALE
grundfos
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
Ubitech
BALTIC
viarom
CDS
leviatan
theda mar

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023