Agenda Constructiilor
Sambata, 27 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - C&W Echinox si-a majorat cu 28% portofoliul de active administrate, in 2021
C&W Echinox si-a majorat cu 28% portofoliul de active administrate, in 2021
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 15 Dec 2021 13:46
Departamentul de Asset Services al firmei de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield Echinox si-a crescut in acest an portofoliul de proprietati pe care le administreaza cu 28%, ajungand la circa 500.000 metri patrati spatii de birouri, logistica si retail atat in Bucuresti, cat si in tara si estimeaza un avans de 10-15% si in 2022.
Mihaela Petruescu, Partner Asset Services Cushman & Wakefield Echinox: „Administram astazi cel mai diversificat portofoliu de active imobiliare, acoperind toate cele trei segmente comerciale, respectiv birouri, retail si logistica. Cresterea din acest an a avut loc pe fondul atragerii de noi clienti din sectorul de birouri si de retail precum si prin extinderea parcului logistic Logicor Mogosoaia. Mai mult decat oricand, proprietarii de cladiri au nevoie de un partener de incredere care sa le acorde tot suportul pentru a-si optimiza costurile si sa gaseasca cele mai bune solutii la schimbarile intervenite in activitatea chiriasilor, cumparatorilor etc.”
Cele mai noi proiecte din portofoliul departamentului de Asset Services sunt Tiriac Tower, dezvoltat de Tiriac Imobiliare si Floreasca Park, detinuta de Resolution Property si Zeus Capital, precum si Funshop Park Rosiorii de Vede si Funshop Park Focsani, dezvoltate de Scallier.
Totodata, in acest an departamentul de Asset Services al Cushman & Wakefield Echinox s-a extins si cu noi servicii prin furnizarea de consultanta in vederea obtinerii certificatelor Covid Compliant, proiectele realizate fiind Floreasca Park, emag, Orhideea, Oregon Park, toate certificate Dekra Trusted Facility si The Landmark certificat Safe Guard.
Acest tip de certificare atesta faptul ca proprietarii au implementat toate normele de siguranta, iar scopul acesteia este de a creste gradul de interes si incredere al angajatilor de a reveni la birou.
Departmentul de Asset Services include si divizia de Corporate Facilities Management, care a atras, de asemenea, noi clienti, astfel ca in prezent Cushman & Wakefield are in portofoliu companii care ocupa in total 37.500 mp spatii de birouri in Bucuresti, Iasi, Timisoara si au peste 2.700 de angajati.
Echipa de Asset Services a Cushman & Wakefield Echinox este formata din 38 membri cu o experienta medie de peste 10 ani in domeniu.
Printre clientii reprezentativi ai departamentului de Asset Services al companiei Cushman & Wakefield Echinox se numara o serie dintre cei mai mari investitori si dezvoltatori din piata imobiliara locala, precum Tiriac Imobiliare, Carrefour Romania, Colosseum Mall, Catinvest, Zeus Capital, Element Development, Resolution Property Investment, Rewe ProjektentWicklung Romania, Akcent Development, Logicor, Scallier.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGSISECAMABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
ness project
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
rigips
siniat
noark
Acvatot 2019
quadratum
concelex
MAKITA
EDIT-Structural
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
viarom
leviatan
theda mar

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
top 500
top 500
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander