Agenda Constructiilor
Sambata, 01 Aprilie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - GEIGER estimeaza afaceri anuale de 300 milioane lei dupa preluarea Consal
GEIGER estimeaza afaceri anuale de 300 milioane lei dupa preluarea Consal
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 31 Ian 2022 06:45
Grupul de companii Geiger Romania, cu o experienta de 25 de ani pe piata locala a constructiilor, isi consolideaza prezenta la nivel national prin achizitia societatii de constructii Consal, din Brasov. In urma tranzactiei, aflata in analiza Consiliului Concurentei, grupul Geiger are in vedere extinderea in zona centrala a tarii, dar si atingerea unui business anual de 300 de milioane de lei, cu peste 650 de angajati. Grupul Geiger a incheiat anul 2021 cu o cifra de afaceri consolidata de circa 265 milioane de lei, in crestere cu 15% fata de nivelul de 230 de milioane de lei realizat in 2020, avand circa 480 de angajati.
"Odata cu achizitia companiei Consal, ne dorim o prezenta sustinuta si in centrul tarii - judetul Brasov, in domeniul constructiilor de infrastructura. O sa abordam lucrari de mare, medie, dar si mica anvergura, asa cum o facem si in regiunile actuale, cu un grad mare de integrare pe verticala a realizarii de valoare adaugata in cadrul companiei prin exploatarea resurselor minerale, productia de beton si mixturi asfaltice, proiectarea, executia si intretinerea obiectivelor de infrastructura (autostrazi, drumuri judetene/ locale, aeroporturi, platforme, poduri si viaducte). Totodata, intentionam si extinderea, in continuare, a activitatilor de constructii la cheie (industriale, birouri si anumite proiecte rezidentiale), precum si constructia, consolidarea si reabilitarea structurilor din beton (ex. parcari sub- si supraterane si poduri)", a declarat Lorand Fabian, General Manager al grupului Geiger Romania.
Geiger Group Romania SRL este o societate cu capital privat german ce apartine grupului de firme Geiger, detinut de familia Geiger din Germania. Firmele din grupul Geiger active in prezent Romania executa, in principal, lucrari de constructii de drumuri, inclusiv reparatii si intretinere, lucrari de constructii si reparatii de poduri, lucrari edilitare de apa si canalizare, lucrari de constructii civile si industriale la cheie. Companiile din grupul Geiger sunt specializate si in executia de proiecte de mediu (constructia si inchiderea de gropi ecologice sau situri contaminate). Activitatea companiilor este preponderenta in judetele Sibiu, Mures si Iasi, dar executa lucrari de constructii civile la cheie sau anumite proiecte de mediu si in restul tarii, inclusiv in Bucuresti. Geiger Group Romania SRL pune la dispozitia companiilor din Romania ale grupului Geiger (Geiger Transilvania SRL si Geiger Proiecte Constructii SRL) bunuri mobile si imobile pe baza contractelor de inchiriere, precum si resursele materiale necesare (pietris, nisip, balast) in vederea executarii lucrarilor de constructii.
Consal SRL Brasov este o societate cu capital privat romanesc, ce executa, in principal, lucrari de constructii de drumuri, inclusiv reparatii, si lucrari de constructii de retele edilitare de apa si canalizare. Potrivit datelor publice, societatea a incheiat anul 2020 cu o cifra de afaceri de 49,5 milioane de lei, avand peste 200 de angajati.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiman and machineALLBIMVideoConfAC-iulTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
leviatan
viarom
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
CDS
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
BMI_Icopal
FRONTALE
Ubitech
Acvatot 2019
strabag nivel 1
rigips
BALTIC
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023