Agenda Constructiilor
Miercuri, 29 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - Hidroconstructia SA, constructor de traditie, aniverseaza 70 de ani de activitate
Hidroconstructia SA, constructor de traditie, aniverseaza 70 de ani de activitate
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 16 Nov 2020 14:13
Hidroconstructia S.A., constructor cu capital privat 100% romanesc, aniverseaza 70 de ani de activitate. Infiintata in anul 1950, ca unic constructor al investitiei hidroenergetice de la Bicaz, compania a dezvoltat, de-a lungul timpului, o expertiza unica in Romania pentru toate lucrarile de constructii hidroenergetice si hidrotehnice, atat de suprafata, cat si subterane.
De la infiintare si pana in prezent, Hidroconstructia S.A. a trecut prin numeroase procese de inovare si dezvoltare, progresul fiind evident, fapt certificat incontesabil de proiectele ample in care compania romaneasca este implicata atat la nivel national, cat si pe plan extern.
“Anul 2020 va ramane in istoria Hidroconstructia si ne va aduce aminte de evenimentele care l-au marcat. Este anul in care, in conditiile unei piete a constructiilor definita de numeroase incertitudini si dificultati, Hidroconstructia aniverseaza implinirea a 70 de ani de existenta.
Si in acest an in care suntem impreuna, dar de la distanta, ne exprimam recunostinta fata de performantele profesionale ale generatiilor de angajati care si-au adus aportul la permanenta evolutie a companiei. Acestora, in mod special, dar si beneficiarilor, proiectantilor, partenerilor si tuturor colaboratorilor, le multumim pentru sprijinul acordat in antreprenoriatul nostru.
Hidroconstructia a fost si trebuie sa ramana o mare familie unita, dedicata ideii de permanenta si excelenta.” (Mihaita Petrus Fundeanu, Presedintele Consiliului de Administratie Hidroconstructia S.A.)
Anul trecut, Hidroconstructia S.A. a inregistrat o cifra de afaceri globala de 406.691.949 RON, echivalentul a 85.705.966 EURO (95.965.443 USD), cu un numar mediu de 1.607 angajati.
“Ne mandrim cu un portofoliu amplu, de lucrari executate cu brio atat in tara, cat si in spatiul European sau Asia si Africa. Intre proiectele finalizate cu succes in domenii diverse - constructii hidroenergetice, lucrari de arta, drumuri, poduri, tuneluri, lucrari de imbunatatiri funciare - putem aminti, alaturi de lucrarile hidroenergetice de importanta nationala, cu o complexitate aparte, precum Vidraru sau Portile de Fier I si II, participarea la proiectul celei mai mari ecluze maritime, portul belgian Anvers, si reabilitarea si extinderea uneia dintre cele mai mari exploatari de potasiu din lume, aflata in Iordania, pe malul Marii Moarte.
De asemenea, Hidroconstructia S.A. a oferit expertiza romanesca si in cadrul unor lucrari derulate in Serbia, Republica Moldova, Bulgaria, Germania, Belgia, Algeria, Iran, Irak si Iordania. Toate acestea sunt motive pentru care privim cu mandrie spre trecut, dar mai ales cu incredere si optimism spre viitor, caci planurile companiei sunt din ce in ce mai indraznete.”, a mai declarat Mihaita Petrus Fundeanu, Presedintele Consiliului de Administratie Hidroconstructia S.A.
Experienta acumulata de Hidroconstructia S.A. in cei 70 de ani de existenta, utilizarea noilor tehnologii de executie, finalizarea cu succes a contractelor, personalul de specialitate autorizat propriu, precum si intreaga gama de utilaje tehnologice, instalatii si echipamente din dotare au condus la clasarea companiei, an de an, in topul celor mai mari companii de constructii din Romania. De asemenea, pastrarea valorilor esentiale ale companiei - calitate, siguranta, protectia mediului, dezvoltare durabila, incredere si grija fata de proprii angajati - a dus la un fundament sanatos, orientat catre succes de durata si recunoastere europeana.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiVideoConfAC-iulALLBIMman and machineTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
CELCO 2020
BMI_Icopal
Ubitech
leviatan
rigips
viarom
strabag nivel 1
Acvatot 2019
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
BALTIC
FRONTALE
MAKITA

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023