Agenda Constructiilor
Joi, 09 Aprilie 2020
 
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - HILI Properties va dezvolta proiecte de 10 milioane de euro pentru McDonald's
HILI Properties va dezvolta proiecte de 10 milioane de euro pentru McDonald's
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 11 Iul 2018 08:26
Hili Properties, grupul maltez care detine Centrul de Afaceri ART din Bucuresti, va dezvolta proprietati pentru McDonald's, in Romania. Prin compania Premier Assets, Hili Properties intentioneaza sa construiasca cate doua restaurante noi pe an, in urmatorii trei ani, proiecte pentru care a fost alocata o investitie totala de 10 milioane de euro. 
Grupul maltez a incheiat anul 2017 cu un profit operational de 4,4 milioane de euro, in crestere cu 46,6% fata de nivelul de 3 milioane de euro din 2016, dupa o majorare de 31% a veniturilor. La evolutia favorabila a rezultatelor Hili Properties a contribuit si achizitia Centrului de Afaceri ART.
"Am reusit sa ne indeplinim obiectivul de a spori veniturile si cresterea activelor nete in 2017 si ne vom continua eforturile de a le consolida mai departe in acest an. Ne-am angajat intr-o strategie de modernizare a unor proprietati existente si ne concentram pe revizuirea portofoliului nostru si gestionarea eficienta a costurilor. In plus, analizam o serie de potentiale achizitii pentru a identifica oportunitatile de crestere a portofoliului. In plus, in acest an, vom sprijini si compania noastra sora, Premier Capital, in planurile sale de dezvoltare pentru pietele din Romania si Letonia", a declarat Sandra Murniece, directorul executiv al Hili Properties.
Parte a companiei malteze Hili Ventures, Hili Properties detine si administreaza proprietati comerciale inchiriate in Letonia, Lituania, Estonia, Malta si Romania. Portofoliul diversificat al companiei, in valoare de 100 de milioane de euro, include patru cladiri de birouri, noua centre comerciale si noua proprietati care gazduiesc restaurantele McDonald's ce apartin grupului Premier Capital plc, partenerul pentru dezvoltare a McDonald's in Romania, Malta, Grecia si tarile baltice.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
 
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
 
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
 
 


SONDAJ de OPINIE - Agenda Constructiilor & Fereastra
Impactul pandemiei Covid-19 pentru industria de constructii si domeniile conexe

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere