Agenda Constructiilor
Marti, 21 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - IRIDEX GROUP PLASTIC fuzioneaza si tinteste 10% cota de piata
IRIDEX GROUP PLASTIC fuzioneaza si tinteste 10% cota de piata
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de AG&F 19 Mar 2018 07:13
Managerii Iridex Group Plastic anunta consolidarea companiei prin fuzionarea cu Iridex Group Constructii, informeaza un comunicat al firmei. Compania Iridex Group Plastic va prelua in totalitate activitatea si patrimoniul Iridex Group Constructii. Toate contractele si relatiile comerciale aflate in derulare cu Iridex Group Constructii vor fi continuate la standarde inalte de profesionalism si calitate, de catre Iridex Group Plastic.
„In urma analizelor si a evolutiei celor doua companii in anul 2017, am luat in considerare consolidarea activitatii grupului prin fuziune cu divizia care desfasoara activitati complementare. In aceasta formula, implementam cele mai bune solutii pentru domenii precum mediu, constructii sau agricultura, urmarind introducerea celor mai noi si mai inovatoare tehnologii din lume pentru aceste domenii. Consolidarea activitatii companiei are in vedere atingerea obiectivelor de afaceri asumate prin strategie, atat de crestere a cotei de piata, precum si de crestere consolidata a business-ului. Obiectivul nostru este de a conduce la o evolutie anuala de 5%, cu o pondere sporita a business-ului privat in cifra de afaceri”, a declarat Adriana Mircea, director de dezvoltare a afacerilor in cadrul Iridex Group Plastic.
Compania realizeaza venituri atat din contractele din sectorul public, cat si din cele din sectorul privat. Solutiile propuse de Iridex Group Plastic vizeaza, in perioada 2018-2022, o piata estimata la circa doua miliarde euro. Obiectivul companiei Iridex Group Plastic este de a atinge o cota de piata de circa 10% pentru fiecare dintre domeniile de activitate, de la agricultura sau transporturi, la constructii si infrastructura de mediu. In urma fuziunii, compania va oferi un pachet complet de solutii si servicii care includ toate tehnologiile necesare pentru executia la cheie a proiectelor.
„In perioada urmatoare - 2018-2022 - ne asteptam la cresterea investitiilor in domenii precum: agricultura, mediu, managementul deseurilor, infrastructura, constructii - acestea fiind investitii firesti, derulate pentru evolutia comunitatilor din tara noastra. Suntem pregatiti pentru a oferi pietei cele mai noi tehnologii si solutii inovatoare”, a adaugat Adriana Mircea.
Cu peste 25 de ani de inovatie, Iridex Group a fost recunoscut pentru activitatea sa continua si efortul depus constant in promovarea solutiilor inteligente, prin castigarea Premiului de Excelenta la categoria Smart Building in cadrul Galei Smart City Industry Awards 2017, precum si printr-o serie de premii ARACO primite pentru calitatea lucrarilor realizate.
***
Infiintat in urma cu peste 25 de ani, grupul Iridex este alcatuit din urmatoarele companii: Iridex Group Import-Export, Iridex Group Plastic, Iridex Group Servicii Salubritate Bucuresti, Iridex Group Salubritate Costinesti. La nivelul intregului grup, cifra de afaceri este de circa 75 de milioane de euro, iar numarul angajatilor depaseste 700 de persoane.
Cu actionariat exclusiv romanesc, grupul executa lucrari de infrastructura la cel mai inalt standard de calitate. Iridex Group distribuie produse necesare in lucrari de constructii civile si industriale in tara si strainatate, lucrari de imbunatatiri funciare, gestiunea integrata a deseurilor, proiectare si exploatare de depozite ecologice municipale pentru deseuri nepericuloase. Iridex implementeaza proiecte de pionierat in diverse domenii: promovarea folosirii surselor de energie regenerabila, instalatii de producere de energie electrica din biogaz etc. Pentru informatii suplimentare, www.iridexplastic.ro
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
man and machineTERAPLASTVideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
BALTIC
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
CELCO 2020
hilti
leviatan
Ubitech
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
rigips
viarom
MAKITA
strabag nivel 1
BMI_Icopal
CDS
FRONTALE

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023