Agenda Constructiilor
Duminica, 28 Mai 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - NORDIS Group are in desfasurare investitii de 424,5 milioane de euro
NORDIS Group are in desfasurare investitii de 424,5 milioane de euro
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 20 Mai 2022 11:42
Nordis Group, dezvoltatorul imobiliar de ansambluri hoteliere si rezidentiale premium, isi extinde numarul de actionari de la 4 la 6, prin aducerea in actionariatul grupului de companii a doi dintre executivii de top care au contribuit semnificativ la cresterea companiei in ultimii ani.
Astfel, Daniel Penciuc, director de strategie si comunicare, si Florin Postoaca, director de vanzari, detin acum fiecare cate 5% din Nordis Management, principala companie a grupului cu capital 100% romanesc.
Cu investitii in desfasurare in valoare de 424,5 milioane Euro, grupul de firme Nordis este format din 7 entitati: Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Architecture, Nordis Hotels, Nobileo (membru Nordis Group), Nordis Travel si Nordis Property Management.
In prezent, Nordis Group are 4 proiecte in lucru pentru ansamblurile hoteliere si rezidentiale Nordis Mamaia, Nordis Sinaia si Nordis Brasov, precum si pentru imobilul rezidential Nordis View, din Bucuresti. Nordis Group isi propune sa devina lantul hotelier de 5 stele numarul 1 din Romania pe segmentul leisure.
„Daca pana acum am avut alaturi doi manageri exceptionali care au contribuit semnificativ la succesul Nordis Group, acum ma bucur ca acestia mi se vor alatura si din postura de parteneri. Suntem un grup de companii cu planuri mari si cerem mult de la echipa noastra, iar aici vorbesc despre competenta, determinare si obtinerea de rezultate de exceptie. Dar ii si rasplatim pe colegii nostri pe masura rezultatelor si a implicarii lor. Cu alte cuvinte, le oferim respectul cuvenit”, declara Emanuel Postoaca, fondatorul Nordis Group.
 

Daniel Penciuc (42 de ani) a absolvit studii in domeniul jurnalismului si stiintelor comunicarii la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi. A fost beneficiarul unei burse de 1 an la prestigioasa New York University, in Statele Unite, si are o experienta de peste 20 de ani in comunicare. De-a lungul timpului, Daniel a dezvoltat sau a contribuit la dezvoltarea mai multor business-uri in domeniul publicitar (Adfactory, agentie cu o vechime de peste 20 de ani), design si branding olfactiv (QULT), precum si HoReCa (Time Out Iasi), fashion (DRESSBOX), business-uri din care a facut exit-uri de succes. In 2013, s-a mutat in Bucuresti si a devenit investitor intr-unul dintre imobilele Nordis situate in zona de nord a Capitalei. Mai tarziu, in 2019, Daniel a preluat din pozitia de consultant extern, responsabilitatea dezvoltarii conceptului de proiect Nordis Mamaia. Apoi, a preluat si functiunea de dezvoltare de strategie de concept pentru intreg grupul si de dezvoltare si implementare a strategiei de marketing pentru Nordis Group.
„Implicarea mea in Nordis Group constituie un cumul de factori, de decizii si rezultatul muncii in echipa. Am dezvoltat, totodata, un design aliniat la standarde internationale in industria hoteliera de 5 stele si adaptat la piata locala. Iar impreuna cu echipa am reusit sa devenim unul dintre cei mai cunoscuti dezvoltatori din Romania. Pe viitor, imi propun sa contribui la o dezvoltare si mai accelerata a grupului pentru a obtine ce ne-am propus: sa fim lantul hotelier de 5 stele numarul 1 din Romania pe segmentul leisure. Asta inseamna ca, in primul rand, avem o munca asidua pentru a livra proiectele pe care le avem in curs, fara a face rabat la calitate, in paralel cu a identifica noi oportunitati de dezvoltare. Provocarea este sa tintim locatii excelente si un standard inalt, atat in ceea ce priveste constructiile, cat si facilitatile oferite si in urmatoarele dezvoltari pe care le vom avea”, spune, la randul sau, Daniel Penciuc, partener Nordis Group.
 

Absolvent de marketing la ASE, Florin Postoaca (35 de ani), lucreaza in domeniul imobiliar inca din perioada studiilor de facultate. A inceput prin a posta anunturi de inchirieri si vanzari imobile pe un site national de profil, a continuat ca agent imobiliar in zona de nord a Capitalei, apoi a activat in property management, pentru ca ulterior sa devina project manager pentru proiecte imobiliare. In continuare, Florin s-a ocupat de dezvoltare imobiliara pentru trei proiecte din zona de nord a Capitalei. Acum conduce departamentul de vanzari Nordis Group, toata experienta anterioara fiind pusa in slujba rezultatelor exceptionale din prezent.
„De cand ma stiu am fost fascinat de domeniul imobiliar, cu toate aspectele sale conexe. Domen iul imobiliar este compus din multe parti, de la juridic, tehnic si constructii, pana la marketing, arhitectura, design si relatii cu clientii. Insa ceea ce ma caracterizeaza este integritatea. Intotdeauna ma tin de promisiunile pe care le fac. De aceea, foarte multi dintre clientii nostri de acum, cei care au ales sa investeasca in cele 4 ansambluri ale Nordis Group, sunt clientii nostri mai vechi, inca din 2010, pe care i-am ajutat de-a lungul timpului sa faca investitii profitabile”, explica, la randul sau, Florin Postoaca, partener Nordis Group.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
man and machineALLBIMVideoConfAC-iulvailanthilti
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
In curand apare editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
leviatan
rigips
grundfos
MAKITA
strabag nivel 1
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
CDS
viarom
Ubitech
FRONTALE
BALTIC
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023