Agenda Constructiilor
Marti, 18 Ianuarie 2022
ALLBIM
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - ONE United Properties anunta receptia dezvoltarii One Herastrau Towers
ONE United Properties anunta receptia dezvoltarii One Herastrau Towers
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 13 Ian 2022 12:43
Compania One United Properties S.A., unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari de proiecte sustenabile rezidentiale, de birouri si mixte de ultima generatie din Romania, listata pe Piata Principala a Bursei de Valori Bucuresti (simbol ONE), anunta realizarea receptiei pentru dezvoltarea One Herastrau Towers, situata pe Strada Nicolae G. Caramfil 74A. Constructia imobilului a fost inceputa in urma cu doi ani, iar acum isi va primi rezidentii si chiariasii. Valoarea bruta de dezvoltare (GDV) a acestei dezvoltari este de aproximativ 54,3 milioane euro.
One Herastrau Towers este in acest moment vandut in proportie de 90%.
Dezvoltarea ofera un concept modern ce imbina elementul rezidential cu cel comercial, cu acces eficient si vederi panoramice asupra lacului Herastrau si asupra zonei de Nord a orasului. Cele 2 turnuri rezidentiale includ 139 de unitati locative, in vreme ce parterul si primul etaj al ansamblului au o suprafata de aproximativ 5.000 de mp destinata spatiilor comerciale si birourilor.
Compania are in derulare un parteneriat si cu Le Manoir pentru deschiderea unui concept de gourmet market in cadrul One Herastrau Towers, care va oferi accesul la o gama larga de produse premium, serviciu de vanzare asistata sau posibilitatea accesarii prin intermediul unei aplicatii mobile dedicate.
„Atunci cand dezvoltam un proiect, ne propunem sa realizam mixul perfect intre locatie, arhitectura, design, standarde inalte in ceea ce priveste constructia si servicii integrate pentru viitorii rezidenti. One Herastrau Towers indeplineste toate aceste criterii si pe deasupra include o dezvoltare boutique commercial & offices la parter si primul etaj, o formula de succes pe piata imobiliara actuala, prin care raspundem cerintelor specifice ale clientilor. Credem ca acest tip de dezvoltari, deja populare, vor castiga si mai mult teren in perioada urmatoare”, declara Beatrice Dumitrascu, CEO Residential Division One United Properties.
Imobilul continua trilogia inceputa de dezvoltarile One Herastrau Park si One Herastrau Plaza si a obtinut de la Romania Green Building Council certificarea “Green Homes” care atesta norme superioare de performanta si sustenabilitate. Cu o pozitie deosebita in peisajul urban si o arhitectura moderna si eleganta semnata de biroul de arhitectura condus de Marius Calin, X Architecture & Engineering, One Herastrau Towers se inscrie in strategia dezvoltatorului de a investi in proprietati multifunctionale care ofera valoare si o calitate imbunatatita a vietii.
One Herastrau Towers reprezinta o dezvoltare cu numeroase avantaje nu numai pentru chiriasii si rezindetii sai, ci si pentru intreaga comunitate si pentru mediu. Constructia a presupus demolarea unei cladiri abandonate care timp de aproape 30 de ani a reprezentat o cicatrice in peisajul urban, fiind abandonata dupa Revolutia din 1989. Noua dezvoltare este menita sa fie un upgrade pentru intregul cartier, in timp ce magazinele si serviciile disponibile la parter si la primul etaj deservesc atat rezidentii, cat si pe cei care isi desfasoara activitatea sau locuiesc in zona sau pur si simplu sunt in trecere.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKVideoConfAC-iulTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
rigips
Acvatot 2019
cv water 2021
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
leviatan
hilti
hidroplasto
Ubitech
leviatan
viarom

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere