Agenda Constructiilor
Joi, 23 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - RE/MAX vizeaza extinderea la 110 birouri francizate in Romania pana in 2023
RE/MAX vizeaza extinderea la 110 birouri francizate in Romania pana in 2023
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 10 Iun 2020 10:12
RE/MAX Romania, parte a liderului mondial in real-estate si franciza numarul 1 la nivel global pe acest segment, anunta extinderea retelei cu inca trei unitati, pe plan local. Doua dintre acestea s-au lansat pe piete cu potential de crestere pentru brandul RE/MAX - Pitesti (RE/MAX Azura) si Bacau (RE/MAX Grow), iar cel de-al treilea birou, RE/MAX Premier, se afla in Bucuresti, unul dintre orasele de top in portofoliul companiei. In urma celor mai recente inaugurari, sub umbrela brandului RE/MAX opereaza doua birouri in Pitesti, 3 in Bacau si 13 in Capitala. 
Experienta profesionala dobandita in domeniul vanzarilor alaturi de pasiunea pentru imobiliare l-a determinat pe Emanuel Modoran (foto), Broker/Owner RE/MAX Premier, sa abordeze calea antreprenoriatului si sa se alature retelei RE/MAX, un brand care ii inspira profesionalism si incredere, conform spuselor sale. 
"Am crescut profesional intr-un sistem de business american, iar RE/MAX este singurul brand local care imi poate oferi in continuare acelasi mindset. Mai mult, ma regasesc in viziunea RE/MAX de a schimba modul in care se activeaza in real-estate pe plan local, respectiv crearea unei lumi imobiliare etice, cu tranzactii transparente, bazate pe un nivel ridicat de customer service", a declarat Emanuel Modoran, Broker/Owner RE/MAX Premier. 
Intrucat crede cu tarie intr-un business construit organic, cu o viziune de business pe termen lung, brokerul isi doreste sa creeze o echipa de profesionisti in imobiliare, care sa ofere servicii imobiliare de calitate. In acest sens, ca strategie de business el mizeaza pe anticiparea nevoilor clientilor, cu scopul de a-i surprinde intr-un mod pozitiv si sa le ofere o experienta imobiliara memorabila, aspect care le-ar aduce plusuri in defavoarea concurentei.  
Pentru Ciprian Neagu, Broker/Owner RE/MAX Azura, deschiderea unui birou RE/MAX a reprezentat un pas firesc, facut din pasiune pentru real-estate. In ciuda studiilor sale in domeniul economic, Ciprian Neagu se considera un mare pasionat de imobiliare si chiar daca a activat in diverse arii de activitate, in ultimii ani s-a concentrat exclusiv pe acest domeniu. 
"Chiar daca ofeream servicii foarte bune, am stiut ca se poate mai bine. Iar pentru a oferi servicii exceptionale trebuie sa faci parte dintr-o echipa, care la randul sau sa faca parte dintr-o retea. Am ales RE/MAX datorita avantajelor care vin la pachet cu brandul, ce se transforma automat in beneficii directe pentru clienti. Amintesc aici scolirea si profesionalizarea tuturor agentilor din birou, lucru cu cele mai noi tehnologii din domeniu, colaborari cu echipa locala, nationala si internationala", a explicat Ciprian Neagu, Broker/Owner RE/MAX Azura. 
Principalul sau scop in dezvoltarea acestui business este de a deveni liderul pietei in Pitesti, atat in ceea ce tine de echipa, proprietati, rata de succes, cat si in alegerile clientilor. 
Intrucat activeaza in domeniul imobiliar de peste 14 ani si cunoaste indeaproape oportunitatile in acest segment, Florin Nedelcu, Broker/Ownerul RE/MAX Grow din Bacau, si-a propus chiar in urma cu mai multi ani sa achizitioneze o franciza RE/MAX, insa considera ca abia acum a ajuns la maturitatea necesara dezvoltarii unui business solid si sigur. A ales RE/MAX datorita notorietatii brandului si instrumentelor de educatie oferite, atuuri care ii pot conferi cu usurinta o expansiune rapida, o consolidare a pozitiei in piata si, totodata, o comunitate de lucru placuta. 
"Printre obiectivele mele se numara dominarea piete locale pe segmentul proprietatilor comerciale si rezidentiale premium, alaturi de crearea unei echipe solide de agenti proactivi, care sa poata livra cele mai bune servicii clientilor nostri", declara Broker/Owner-ul RE/MAX Grow. 
***
In Romania, RE/MAX este cea mai mare retea de birouri imobiliare francizate, cu cel mai mare numar de  agenti imobiliari, avand, in prezent, peste 50 de francize si mai mult de 500 de membri, recunoscut ca fiind cel mai puternic brand national in imobiliare. Planul de extindere la nivel national al RE/MAX Romania vizeaza, pana in 2023, 110 birouri francizate si peste 1.000 de agenti imobiliari. 
La nivel mondial, RE/MAX este lider in real-estate, fiind franciza numarul 1 la nivel global pe acest segment. Compania, infiintata in 1973 in Denver, are astazi peste 125.000 de agenti afiliati, in 8.000 de birouri, aflate in circa 110 tari din intreaga lume. In Europa, RE/MAX este prezent in 40 de tari, cu peste 2.000 birouri si 26.000 de agenti, continuand sa se extinda.
 
TERAPLASTALLBIMman and machineVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
CDS
strabag nivel 1
leviatan
MAKITA
Ubitech
CELCO 2020
hilti
theda mar
BMI_Icopal
FRONTALE
rigips
Acvatot 2019
viarom
CONCEPT STRUCTURE
BALTIC

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023