Agenda Constructiilor
Joi, 23 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - RE/MAX lanseaza doua noi birouri pe piata locala, in Bucuresti si Timis
RE/MAX lanseaza doua noi birouri pe piata locala, in Bucuresti si Timis
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 29 Mar 2021 11:25
RE/MAX Romania - parte a liderului mondial in real-estate si franciza numarul 1 la nivel global pe acest segment - lanseaza doua noi birouri pe piata locala: RE/MAX Magnum, a patra unitate sub acest nume deschisa in Capitala, si RE/MAX Right Choice, birou lansat de Broker/Owner-ul Gianina Berberic (foto) in Lugoj, judetul Timis.
Deschiderea celei de-a patra unitati RE/MAX Magnum - una dintre cele mai puternice francize RE/MAX pe plan local - reprezinta parte a planului de extindere asumat de antreprenorii Andrei Marinescu, Catalin Cornescu si Georgiana Constantin, Broker/Ownerii companiei, care vizeaza extinderea cu cate doua birouri noi pe an. In Capitala RE/MAX are, in prezent, un portofoliu de 17 agentii imobiliare.
„Mai mult de jumatate din viata ne-o petrecem in activitate profesionala, iar locul de munca reprezinta mai mult decat un spatiu fizic. Este foarte important sa-ti faca placere sa vii la birou, iar noi asta incercam sa cream pentru agentii nostri. Astfel, ne-am propus sa dezvoltam o retea de birouri RE/MAX Magnum, pentru a le putea oferi consultantilor nostri un mediu de lucru cat mai eficient si mai primitor. Totodata, prin aceasta extindere vrem sa acoperim cat mai multe zone, astfel incat acestia sa poata oferi servicii de calitate clientilor din orice locatie, din orice punct al Bucurestiului. Pe termen mediu si lung, ne dorim ca fiecare agent imobiliar sa devina un consultant de investitii si impreuna sa dominam piata imobiliara”, a declarat Andrei Marinescu, B/O RE/MAX Magnum.
In prezent, RE/MAX Magnum Group are patru birouri si circa 100 de membri si tinteste deschiderea a 12 birouri pana in 2025, respectiv unui numar de peste 200 de membri. Totodata, Marinescu isi propune atingerea unei cifre de afaceri de peste 5.000.000 de euro in intervalul de timp mentionat.
Biroul RE/MAX Right Choice, lansat pe piata locala de Gianina Berberic, reprezinta cel de-al treilea birou deschis in judetul Timis sub umbrela RE/MAX. Antreprenoarea nu a activat in domeniul imobiliar pana in prezent, insa, conform spuselor sale, a ales sa deschida un business in real-estate datorita brandului recognoscibil si notorietatii pe care RE/MAX o detine la nivel mondial.
„Cand zici imobiliare, zici RE/MAX - acesta a fost motto-ul dupa care m-am ghidat cand am ales sa abordez domeniul real-estate. Obiectivul meu este sa domin piata imobiliara, iar pentru a ajunge la acest tel imi propun sa creez o echipa de profesionisti alaturi de care sa dezvolt business-ul”, a declarat Gianina Berberic.
Potrivit spuselor sale, RE/MAX reprezinta alegerea potrivita pentru cineva care doreste sa aiba un start bun in acest domeniu, intrucat ofera un pachet complet de: suport continuu, educatie necesara pentru B/O si agenti, precum si toate parghiile de crestere si evolutie alaturi de profesionisti.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
man and machineVideoConfAC-iulTERAPLASTALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
BMI_Icopal
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
Ubitech
CELCO 2020
FRONTALE
hilti
BALTIC
theda mar
viarom
leviatan
strabag nivel 1
MAKITA
rigips
leviatan
CDS

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023