Agenda Constructiilor
Joi, 30 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - RIVER Development: Oana Radulea a fost numita Managing Partner al companiei
RIVER Development: Oana Radulea a fost numita Managing Partner al companiei
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de AG&F 18 Apr 2024 10:01
River Development, unul dintre dezvoltatorii imobiliari autohtoni, are din ianuarie 2024 un nou Managing Partner, in persoana Oanei Radulea. Oana preia astfel conducerea executiva a companiei, de la fostul Directorul Executiv, Liviu Birau. 
Oana Radulea are peste 21 de ani de experienta in industria de dezvoltare imobiliara locala si internationala. Inainte de a se alatura grupului de companii River Development, Oana a ocupat timp de 7 ani pozitia de Leasing & Business Development Director in cadrul White Star Real Estate, dezvoltator imobiliar activ in Europa Centrala si de Est. 
In pozitiile ocupate anterior, inclusiv in cadrul Sema Parc, in calitate de Director de Dezvoltare & Director de Strategie, si la alti jucatori din domeniu, precum compania britanica European Future Group, Oana a coordonat activitati de definire a obiectivelor de business si a directiilor de dezvoltare a companiei, precum si activitati cu privire la achizitiile si cedarile de proprietati din Romania si Ucraina, inclusiv cele mai mari achizitii si cedari ale fondului si grupului. 
“Implicarea in dezvoltarea grupului de companii administrate de River Development, a inceput in urma cu 14 ani, cand eforturile mele au fost concentrate preponderent pe proiectarea si implementarea strategiilor pentru inchirierea proprietatii, managementul si dezvoltarea portofoliului de cladiri din Sema Parc. Consolidarea pozitiei de lider pe piata locala de dezvoltare imobiliara, cu roluri multiple precum: investitor si dezvoltator imobiliar de proiecte mixed-use, Asset, Property & Facility manager, este obiectivul principal setat in procesul de dezvoltare a companiei, pe termen lung. Anvergura dezvoltarii si impactul asupra zonei central – vestice a Bucurestiului, impreuna cu nivelul ridicat de specializare atat pe dezvoltare imobiliara, cat si pe activitati de Property & Asset Managment, reprezinta in continuare punctele forte ale companiei.”  a declarat Oana Radulea, Managing Partner River Development.
***
River Development este un investitor si dezvoltator imobiliar cu capital romanesc, cu activitate de peste 20 ani pe piata locala, sustinut de o echipa de profesionisti cu o vasta experienta in planificarea, dezvoltarea si gestionarea proiectelor imobiliare de mare anvergura. River Development dezvolta doua dintre marile proiecte de reconversie urbana ale capitalei:  Sema Parc - situat pe Splaiul Independentei - cca. 1 milion mp GBA si The Light - situat pe Bulevardul Iuliu Maniu, cca. 150.000 mp GBA. Ambele sunt situate in zona central-vestica a capitalei si se afla in diferite stadii de dezvoltare.
River Develoment are in portofoliu peste 150.000 de metri patrati (GLA) de spatii de birouri si a livrat peste 55.000 de metri patrati de cladiri noi clasa A in ultimii patru ani, in cadrul Sema Parc si The Light, prin cele trei cladiri de clasa A – The Light One, Londra si Oslo. Toate proiectele dezvoltate recent sunt certificate conform standardelor BREEAM si DAKRA pentru cladiri verzi, cu calificativul Excelent.
Grupul a incheiat anul 2023 cu o cifra de afaceri de 18 milioane euro si detine investitii curente in valoare de peste 150 milioane euro.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiRAWLPLUGSISECAMABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
EDIT-Structural
concelex
Acvatot 2019
theda mar
strabag nivel 1
CDS
rigips
ness project
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
MAKITA
konsent
viarom
leviatan
noark
siniat
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
econet
ef-de-n
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander