Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - Square 7: Joint-venture cu M Core pentru rebranduirea proprietatilor in M Park
Square 7: Joint-venture cu M Core pentru rebranduirea proprietatilor in M Park
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de AG&F 26 Mar 2024 14:01
M Core anunta lansarea „Square 7 part of M Core”, un joint venture strategic intre M Core si Square 7 Properties, creand astfel o noua platforma de management pentru portofoliul M Core din Romania, format din 25 de parcuri de retail. Initiatorii acesteia sunt Sebastian Macdonald-Hall si James Fife, in calitate de Co-CEO ai M Core Romania, si Clemens Petschnikar, CEO al Square 7 Properties.
"Square 7, part of M Core” va fi condusa de unul dintre cei mai experimentati profesionisti ai industriei imobiliare din Romania, Clemens Petschnikar, cu peste douazeci de ani de expertiza in managementul dezvoltarii imobiliare de retail din Romania. Echipa dedicata, specializata in gestionarea activelor si facility management, contabilitate, inchirierea si dezvoltarea proprietatilor va oferi servicii de exceptie partenerilor si chiriasilor.
Fiind cel mai mare proprietar de parcuri comerciale din Romania, M Core gestioneaza un portofoliu de 25 de proprietati situate strategic, inchiriate integral si certificate BREEAM, subliniind angajamentul companiei fata de calitate si durabilitate.
 
 
Clemens Petschnikar va asigura tranzitia optima a proprietatilor catre brandul M Park. Cu peste 150.000 de vizitatori zilnic in portofoliul din Romania, angajamentul nostru fata de management si dezvoltare ramane ferm, pe masura ce intram in aceasta noua faza de extindere a M Core.
Brandul M Park este destinat parcurilor si proprietatilor de retail de dimensiuni medii, cu spatii inchiriabile de pana la 20.000 de metri patrati. Pozitionat strategic in orase mai mici si mijlocii, fiecare M Park deserveste o zona de cel putin 300.000 de persoane, pe o distanta de 30 de minute de mers cu masina. Mixul de chiriasi al M Park este format din magazine ancora, alaturi de furnizori locali de servicii si operatori food.
Portofoliul M Core, format din 73 de active M Park, cuprinde Romania si Polonia, facand compania un jucator cheie in regiunea Europei Centrale si de Est.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
SIGM
BogArt
leviatan
siniat
quadratum
SSAB
theda mar
noark
strabag nivel 1
CDS
concelex
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
EDIT-Structural
Arduro
rigips
viarom
konsent
ness project
Ubitech

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
econet
top 500
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander