Agenda Constructiilor
Joi, 18 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - VIAROM: Lucrari de infrastructura de circa 10 milioane de euro, contractate in 2020
VIAROM: Lucrari de infrastructura de circa 10 milioane de euro, contractate in 2020
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 10 Apr 2020 05:47
Compania Viarom Construct, parte a grupului Vinci, a contractat lucrari de infrastructura cu o valoare cumulata de 45 milioane de lei (aproape 10 milioane de euro) in primele luni ale acestui an, in calitate de antreprenor general sau subcontractor. 
Prin intermediul Agentiei Brasov, Viarom si-a adjudecat astfel, la inceputul lunii aprilie 2020, lucrarile de intretinere periodica a covoarelor asfaltice gestionate de directia de drumuri si poduri (DRDP) Brasov, Lot 1, SDN BV - Covor asfaltic tip BA 16 DN 10 (km 134+500 - 144+500). Valoarea contractului este de 4,7 milioane de lei (inclusiv TVA), termenul de finalizare a lucrarilor fiind stabilit la finele lunii iunie 2020.
Tot in Brasov, compania a semnat un contract de subantrepriza pentru amenajarea unei benzi pe pista Aeroportului International Ghimbav. Contractul a fost incheiat cu asocierea Electrogrup SA (lider) si Electroprecizia (asociat) si are o valoare de peste 29 milioane de lei (fara TVA). Durata de executie a lucrarilor este de 8 luni de la data primirii ordinului de incetare din partea Contractorului si predarea amplasamentului liber de orice sarcini.
Tot prin intermediul Agentiei Brasov, Viarom a mai semnat doua contracte subsecvente de executie in luna martie a.c. Unul dintre acestea este contractat in baza acordului-cadru avand ca obiect intretinerea periodica a covoarelor asfaltice din administrarea DRDP Brasov, lot 1 SDN Brasov. Lucrarile au o valoare de 8,9 milioane de lei (inclusiv TVA), termenul de finalizare fiind stabilit la 15 iunie 2020.
Celalalt contract subsecvent a fost semnat in baza acordului-cadru avand ca obiect intretinerea curenta pe timp de vara a partii carosabile, acostamentelor, benzilor de urgenta si a celor de incadrare, aflate tot in administrarea DRDP Brasov - Lot SDN Brasov. Contractul are valoarea de 613.326 de lei (inclusiv TVA) si termenul de finalizare stabilit la sfarsitul lunii iulie 2020.
La sfarsitul lunii februarie a.c., Viarom a mai semnat, prin intermediul Agentiei Cluj, un contract subsecvent de lucrari ce prevede executia de lucrari de reparatii la drumurile modernizate si nemodernizate din comuna Floresti. Contractul are valoarea de 1,9 milioane de lei (fara TVA), lucrarile fiind prevazute a se derula pe o perioada de trei luni. Conform datelor companiei, la inceputul lunii aprilie au fost turnate covoare asfaltice pe strada Valea Garbaului. "Le multumim tuturor colegilor nostri care, intr-o perioada atat de dificila generata de raspandirea virusului Covid-19, asigura continuitatea dezvoltarii infrastructurii locale, venind zi de zi la datorie", precizeaza reprezentantii Viarom Construct.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
rigips
Acvatot 2019
leviatan
MAKITA
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
siniat
CDS
ness project
viarom
EDIT-Structural
noark
Ubitech

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
econet
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander