Agenda Constructiilor
Sambata, 22 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - AECOM capitalizeaza cresterea pietei si obtine beneficii din investitiile in dezvoltare
AECOM capitalizeaza cresterea pietei si obtine beneficii din investitiile in dezvoltare
Arhitectura & Proiectare Publicat de Cosmin Dincu 15 Mai 2019 07:11
Holdingul Aecom, implicat pe piata mondiala a serviciilor profesionale de natura tehnica si de asistenta in management (mai precis in arhitectura, design, planificare in constructii si infrastructura, asigurand suport si in alte domenii cu caracter general sau special), a dat publicitatii raportul privind rezultatele consemnate in al doilea trimestru al anului fiscal 2019, evidentiind o majorare de +5% a cifrei de afaceri, in contextul unei cresteri organice optime (+7%) pentru toate diviziile, al unor castiguri relativ consistente si al unei rate favorabile (tip book-to-burn), mai mare de 1,5 puncte, realizate pe baza unor proiecte majore. Aceasta rata este definita ca nivelul valoric al castigurilor efective, divizat pe incasarile recunoscute de-a lungul perioadei de referinta. Astfel, Aecom a reusit sa consemneze incasari ajustate de 5,04 miliarde USD in intervalul analizat, ceea ce reprezinta o performanta deosebita. In plus, al doilea trimestru din exercitiul financiar actual a reprezentat inca o perioada consecutiva de crestere organica. „Reusim si in continuare sa capitalizam cresterea pietei si beneficiile investitiilor noastre in dezvoltare, evidentiate prin cresterea organica puternica si continua, prin castigurile mai mari de 18 miliarde USD la finele perioadei analizate si printr-o sporire de +22% a portofoliului de contracte si comenzi, la un nou prag-record de peste 61 miliarde USD. Aceste rezultate ne indreptatesc sa reiteram obiectivele financiare pe termen mediu, pana in anul fiscal 2022, incluzand o crestere organica de +5% CAGR a rulajului, un salt organic CAGR de +7% al EBITDA ajustat, o majorare organica (tot CAGR) de pana la +15% (dar de cel putin +12%) al EPS ajustat si o suma de minimum 3,5 miliarde USD sub forma de flux liber de lichiditati. Pentru anul in curs, tinta de crestere a EBITDA ajustat este de +12%, a declarat Michael S. Burke, presedinte si CEO Aecom.
Cresterea organica anuntata a veniturilor, de +7%, s-a datorat cu precadere salturilor raportate la nivelul diviziilor de servicii de management (+14%) si de design pentru ambele Americi (+10%), insa toate celelalte sectii, inclusiv Aecom Capital (ACAP), de dezvoltare imobiliara, au fost deosebit de profitabile. Astfel, in trimestrul al doilea, s-a reusit ca fluxul liber de lichiditati sa atinga 85 milioane USD, performanta care s-a transpus imediat in cresterea capitalului de lucru.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
MAKITA
quadratum
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
BogArt
viarom
siniat
Ubitech
noark
CDS
ness project
theda mar
Acvatot 2019
EDIT-Structural
rigips
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
konsent

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander