Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - IRD Engineering are certificare AFER si intra pe segmentul ingineriei feroviare
IRD Engineering are certificare AFER si intra pe segmentul ingineriei feroviare
Arhitectura & Proiectare Publicat de Elena Icleanu 11 Iun 2024 18:05
Compania de consultanta si inginerie IRD Engineering a obtinut certificarea Autoritatii Feroviare Romane (AFER) pentru a opera in sectorul ingineriei de cai ferate din Romania. IRD Engineering este activa in Romania de la inceputul anului 2022 si, in prezent, asigura servicii de inginerie pentru construirea mai multor proiecte importante de infrastructura. Printre acestea se afla supravegherea lucrarilor la Autostrada A3, care leaga Bucurestiul de Transilvania si regiunea de nord-vest, la Lotul 2 al Autostrazii Lugoj-Deva (Autostrada A1), singura portiune care lipseste pentru finalizarea autostrazii dintre Sibiu si granita cu Ungaria, precum si supravegherea lucrarilor pe doua tronsoane ale Autostrazii Buzau - Focsani (A7). Recent, compania a adjudecat un contract de consultanta si pentru supravegherea lucrarilor de pe Lotul 2 al tronsonului Sibiu-Pitesti, o autostrada care va lega Centrul si Vestul Romaniei de Europa, fiind o parte importanta a Coridorului Paneuropean 4.
 
 
"Dupa toate aceste initiative din sectorul rutier, si ca efort de diversificare a activitatilor, IRD Engineering a obtinut Certificarea AFER, o conditie prealabila pentru a functiona in domeniul ingineriei feroviare. AFER este Autoritatea Feroviara Romana, organismul tehnic de cai ferate si metrou al Ministerului Transporturilor si Infrastructurii din Romania. Aceasta noua certificare este o etapa importanta pentru planurile noastre in tara, reprezentand inca un semn al angajamentului nostru ferm fata de colegii, partenerii si clientii nostri romani", au transmis reprezentantii IRD Engineering.
La nivel international, grupul IRD Engineering, cu sediul in Italia, activeaza de peste 20 de ani in domeniul consultantei in infrastructura civila, avand, in prezent, sucursale, sau, dupa caz, filiale, in 34 de tari din estul Europei si Asia, un numar aproximativ de 150 de angajati permanenti si peste 200 de colaboratori, specialisti in inginerie.
 
ABONARE REVISTEALLBIMSISECAMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
concelex
CDS
strabag nivel 1
leviatan
quadratum
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
Arduro
konsent
rigips
noark
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
SSAB
ness project
siniat
EDIT-Structural
BogArt
theda mar
Acvatot 2019
SIGM

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
top 500
AICPS_30
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander