Agenda Constructiilor
Miercuri, 05 Octombrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - LEMON: Concept de amenajare a birourilor Thematic Channels din One Herastrau
LEMON: Concept de amenajare a birourilor Thematic Channels din One Herastrau
Arhitectura & Proiectare Publicat de Stelian DINCA 24 Iun 2021 12:30
Lemon Office Design, divizia office a Lemon Interior Design, semneaza amenajarea birourilor companiei Thematic Channels de la One Herastrau Towers, cladire cu functiune mixta - office si rezidential, situata in zona de nord a Bucurestiului, pe strada Nicolae Caramfil. One Herastrau Towers continua Trilogia One Herastrau cu cele doua turnuri concepute ca o poarta catre oras, care ofera o vedere panoramica asupra lacului Herastrau si a zonei de nord a orasului. Scopul amenajarii spatiului de 470 mp a fost acela de a integra in conceptul de design energia creatoare a echipei si de a oferi o atmosfera primitoare, moderna si rafinata.
Promotor al unui concept de amenajare a spatiilor de lucru cu componente de wellbeing integrate, Lemon Office Design a reusit sa surprinda prin acest proiect un spatiu functional ce valorifica flexibilitatea si transparenta prin zone marcate de open space, cat si prin partitiile de sticla curbata ce reliefeaza modularitatea cruciala pentru tranzitii usoare ale spatiilor de discutii, atunci cand este necesar. Permitand echipei sa lucreze in open space, designul onoreaza un spatiu dedicat pentru circa 38 de persoane si este reprezentat de diferite elemente texturale. Accentele de design reflecta o continuitate in spatiu care conecteaza diferite zone intre ele prin prezenta elementelor de iluminat. Compozitia conceptului de design interior cu diverse texturi de marmura, insertiile de riflaje si sticla creioneaza un spatiu elegant, cu personalitate, care va transpune echipa Thematic Channels intr-o lume in care trecutul, prezentul si viitorul se refera la conectarea oamenilor la locuri si intre ei, in moduri relevante, flexibile si sustenabile.
„Ne-am propus ca prin aceasta amenajare sa reflectam in detaliu spiritul si pasiunea echipei care isi desfasoara activitatea cotidiana in acest spatiu. De fapt, acest aspect este foarte important pentru echipa Lemon, respectiv personalizarea spatiului in functie de oamenii care se vor bucura de el. De asemenea, observam in ultima perioada un interes crescut al companiilor pentru spatiile de lucru moderne, amenajate dupa ultimele tendinte, ce incorporeaza elemente ce sustin starea de bine a angajatilor. Linia de design pe care o imbratisam la Lemon Office Design este cea in care biroul transcende functionalitatea sa tipica si contribuie la crearea unui ambient de lucru primitor, confortabil si prietenos. Ne bucuram ca echipa noastra a raspuns celor mai riguroase cerinte cu solutii practice, dar si estetice”, a declarat Elena Oancea, co-fondator Lemon Office Design.
Cladirea One Herastrau Towers este un proiect dezvoltat de One United Properties, care ofera un concept de locuire modern ce imbina elementul rezidential cu cel comercial, oferind acces eficient si vederi panoramice asupra lacului Herastrau si asupra zonei de Nord a orasului.
Fondata de Cristina Capitanu si Elena Oancea, compania Lemon Interior Design se remarca prin concepte si management complex al amenajarilor de interior, atat pentru segmentul rezidential, cat si pentru spatii de birouri, prin divizia sa de office Lemon Office Design. Printre cele mai cunoscute si spectaculoase proiecte gandite si implementate de catre Lemon Interior Design se numara spatii de birouri moderne, care integreaza solutii pentru era post-covid, dar si lobby-urile unor cladiri iconice din Bucuresti, precum One Herastrau Park sau One Charles de Gaulle si o serie de apartamente si penthouse-uri realizate la standarde internationale.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTAUTODESKALLBIMVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
SEPTEMBRIE
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
FRONTALE
CELCO 2020
Ubitech
leviatan
hilti
rigips
leviatan
BMI_Icopal
Acvatot 2019
viarom
MAKITA
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere