Agenda Constructiilor
Joi, 30 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - REHAU Interior Solutions lanseaza o serie de evenimente pentru arhitecti si designeri
REHAU Interior Solutions lanseaza o serie de evenimente pentru arhitecti si designeri
Arhitectura & Proiectare Publicat de AG&F 18 Apr 2024 10:50
REHAU Interior Solutions continua sa sustina arhitectii si designerii de interior cu o serie dinamica de training-uri concepute pentru a le imbogati perspectivele profesionale si pentru a le imbunatati practicile creative. Astfel, anul acesta, REHAU Interior Solutions organizeaza evenimente in parteneriat cu Arkia Creative Home, demonstrand obiectivul companiei de a fi mai aproape de arhitectii si designerii din Romania. 
Primul eveniment de acest tip, „Suprafete inovatoare in designul interior”, a fost un adevarat succes, iar al doilea eveniment, „Curs teoretic cu exemple reale din piata constructiilor: RAUVISIO innara – solutii placare fire.protect”, care a avut loc saptamana trecuta, a deschis din nou portile pentru arhitectii si designerii de interior doritori sa afle mai multe despre inovatiile in materie de amenajari interioare. In cadrul acestui eveniment, REHAU Interior Solutions a lansat si cel mai nou produs al sau, RAUVISIO innara, dedicat amenajarilor interioare moderne, in trend cu cele mai noi standarde de securitate si durabilitate. Intreaga serie de evenimente se desfasoara in parteneriat cu brand ambassador Arh. Raluca Tautu - Arkia Creative Home, adunand aproximativ 80 de participanti.
Conceput special pentru aplicatii de placare a peretilor, RAUVISIO innara este o inovatie adusa amenajarilor interioare, oferind arhitectilor si designerilor un instrument versatil pentru a transforma spatiile cu un aspect estetic si functionalitate de neegalat. Acest eveniment nu numai ca a servit drept platforma de prezentare a capacitatilor RAUVISIO innara, dar a exemplificat si angajamentul REHAU Interior Solutions de a oferi expertilor din domeniul arhitecturii solutii de ultima generatie.
 
"La REHAU Interior Solutions, intelegem ca alaturi de arhitectii si designerii romani putem redefini normele privind amenajarile interioare si sa evidentiam importanta folosirii materialelor durabile si sustenabile in vederea obtinerii unor rezultate exceptionale. Prin evenimentele desfasurate in parteneriat cu Arkia Creative Home si prin introducerea RAUVISIO innara, ne reafirmam angajamentul de a le oferi arhitectilor si designerilor de interior solutii inovatoare cu ajutorul carora proiectele lor sa depaseasca asteptarile”, a declarat Dan Drosu, Head of Interior Solutions REHAU Romania.
Materialul folosit pentru RAUVISIO innara este unul natural, care protejeaza mediul inconjurator si, datorita robustetii sale extraordinare, rezista la orice solicitari. Versiunea sa fire.protect de placare a peretilor asigura o protectie fiabila in cazul unui incendiu, avand clasificarea de protectie impotriva incendiilor A2-s1,d0. Astfel, produsul stabileste noi standarde in ceea ce priveste materialele de constructie durabile avand in compozitie sa un nou adaos format, aproape 100%, din componente minerale si fibre naturale. De aceea, placarea peretilor cu RAUVISIO innara ii face mai rezistenti la zgarieturi si substante chimice, dar si usor de curatat si reprezinta solutia perfecta pentru utilizarea in zonele in care suprafetele sunt supuse unei utilizari deosebit de intense, cum ar fi hoteluri, magazine, birouri si in orice alt loc in care materialul este utilizat intensiv.
 
 
"Lumea amenajarilor interioare este spectaculoasa. Observam frecvent cum apar noi produse menite sa sara in ajutor arhitectilor si designerilor. Pe langa proprietatile de design, un arhitect cauta calitate, functionalitate si sustenabilitate, iar RAUVISIO innara este un exemplu in acest caz. Aceasta serie de evenimente subliniaza dedicarea companiei de a oferi profesionistilor cele mai bune solutii pentru proiectele lor de interior. Sunt bucuroasa sa vad ca REHAU Interior Solutions isi concentreaza resursele in acesta directie”, a declarat Arh. Raluca Tautu, Arkia Creative Home.
RAUVISIO innara este un produs creat in deplina responsabilitate pentru mediu. Noile suprafete sunt produse cu ajutorul unei surse de energie complet autonome, iar deseurile inutile de fabricatie sunt evitate prin reciclarea completa a materiilor prime si reintegrarea lor in productie. In plus, materiile prime sunt obtinute exclusiv din Europa, pentru a reduce la minimum transportul.
Lansarea RAUVISIO innara marcheaza o etapa importanta in calatoria REHAU Interior Solutions. Privind spre viitor, compania se angajeaza sa ofere in continuare arhitectilor si designerilor de interior instrumentele si informatiile de care au nevoie pentru a da viata proiectelor lor. Prin integrarea RAUVISIO innara pe piata din Romania, REHAU Interior Solutions stabileste noi standarde referitoare la amenajarile interioare si isi dovedeste inca o data angajamentul pe care il are fata de mediul inconjurator.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGhiltiALLBIMABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
concelex
strabag nivel 1
rigips
ness project
theda mar
konsent
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
MAKITA
CDS
Ubitech
siniat
noark
quadratum

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
AICPS_30
top 500
econet
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander