Agenda Constructiilor
Sambata, 08 Mai 2021
 
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - TIMISOARA: Gabriel Almajan, noul Arhitect-Sef, trebuie sa finalizeze PUG-ul orasului
TIMISOARA: Gabriel Almajan, noul Arhitect-Sef, trebuie sa finalizeze PUG-ul orasului
Arhitectura & Proiectare Publicat de Stelian DINCA 30 Apr 2021 07:45
Gabriel Almajan, un arhitect cu o experienta vasta, membru al Ordinului Arhitectilor si al Registrului Urbanistilor din Romania, a castigat concursul organizat de Primaria Timisoara pentru functia de arhitect-sef al Timisoarei. Acesta este apreciat ca fiind un arhitect vizionar, portofoliul sau incluzand in principal constructia de cladiri medii si mari de apartamente, hale industriale si birouri, centre multifunctionale, facilitati de divertisment si sport, precum si restaurarea de cladiri istorice.
In 2004 a infiintat o firma de arhitectura, iar impreuna cu echipa pe care a coordonat-o a realizat numeroase proiecte urbanistice si arhitecturale mari, ale caror bugete s-au situat intre 1 si 40 de milioane de euro.
Anterior anului 2004, Gabriel Almajan a ocupat o functie de conducere intr-o companie de dezvoltare imobiliara responsabila de dezvoltarea urbana majora in mai multe orase din Romania si Spania.
„In finala concursului pentru postul de arhitect-sef au fost doua candidaturi. Alegerea comisiei a fost extrem de grea, avand in vedere ca ambii candidati sunt experimentati si ar fi meritat sa detina acest post extrem de important pentru Timisoara, care, din pacate, in ultimii ani a fost ocupat doar interimar. Il felicit pe noul nostru coleg si ii urez spor la munca. Domnul Almajan va avea niste obiective clare: sa finalizeze noul PUG al Timisoarei, sa restructureze si sa digitalizeze Directia de Urbanism, astfel incat cererile depuse de timisoreni sa fie rezolvate rapid si predictibil, si sa intareasca capacitatea primariei de a construi o viziune urbanistica proprie pentru dezvoltarea orasului”, a spus primarul Dominic Fritz.
Concursul pentru postul de arhitect-sef a fost lansat de municipalitate la finele lunii martie. La concurs s-au prezentat alti 3 competitori. Din comisia de concurs au facut parte trei profesionisti in domeniu: arhitectul-sef al Consiliului Judetean Cluj, cel al Resitei si cel al Timisului.
„Profesionalizarea aparatului de specialitate se poate face doar cu concursuri deschise si competitive. Vrem sa atragem in Primaria Timisoara cei mai buni oameni”, a adaugat primarul.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKALLBIMTERAPLASTVideoConfAC-iulgamma_2021
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hidroplasto
rigips
strabag nivel 1
CELCO 2020
ssab ag antrepriza generala
ERBASU CONSTRUCT
hilti
Acvatot 2019
cv water 2021

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ROGBC 2016
AHK 2018
ef-de-n
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere