Agenda Constructiilor
Duminica, 19 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - GPD: Tematici tehnice de actualitate, dezbatute la Tampere
GPD: Tematici tehnice de actualitate, dezbatute la Tampere
Expozitii & Conferinte Publicat de Ovidiu Stefanescu 03 Dec 2012 13:22
Expertii finlandezi din domeniul vitrajelor ii invita pe toti specialistii din industria de profil pentru a participa la editia a XIII-a a GPD, care va avea loc in prima parte a sezonului estival din 2013. In prezent, organizatorii se afla in faza de culegere a informatiilor necesare si de negociere cu mediul academic, in vederea definitivarii tematicii conferintei. Dintre beneficiile cele mai importante ce decurg din participarea la un astfel de eveniment international, cu o accentuata conotatie tehnica, pot fi amintite: posibilitatea de a comunica idei, viziuni si date referitoare la noile tehnologii intr-un dialog cu profesionistii din domeniu, in vederea unei mai bune intelegeri a fenomenelor caracteristice; punerea la curent cu inovatiile de ultima ora, indiferent de fluxul de productie pe care acestea il vizeaza; participarea la prezentarea unor studii de caz, efectuarea de vizite la centrele de fabricatie din regiune, comunicarea pozitiilor personale in cadrul simpozioanelor specializate; extinderea campului de expertiza, prin oportunitatea de a afla informatii complexe despre o gama extinsa de subiecte care au legatura directa cu tema abordata. Evenimentul are si o sectiune expozitionala, unde companiile din domeniu au ocazia sa-si prezinte produsele si performantele.
La editia a XII-a, derulata in intervalul 17 - 20 iunie 2011, la manifestarea din Finlanda au participat aproximativ 1.000 de experti din bransa, la conferintele similare organizate in China, India si America de Sud fiind, de asemenea, prezenti mai multe sute de invitati. Un record deosebit a fost inregistrat in ceea ce priveste dezbaterile, cu aceasta ocazie avand loc 327 de comunicari si colocvii. Cele mai interesante subiecte dezbatute s-au referit la: viitorul industriei de sticla arhitecturala; oportunitati pentru domeniul vitrajelor prin prisma dezvoltarii segmentului fotovoltaic; rezistenta elementelor constructive transparente, analize de stres si metode de proiectare.
 
***
Principalul organizator al conferintei GDP este compania Glaston, din Finlanda - unul dintre cei mai importanti furnizori mondiali de utilaje pentru prelucrarea sticlei. Conform intentiilor declarate inca de la prima editie, care a avut loc in 1992, principalele obiective ale acestui eveniment sunt reprezentate de: colectarea si distributia de informatii profesionale; stimularea cooperarii dintre institutiile de cercetare, mediul universitar si industria de profil; asigurarea unui loc de intrunire pentru stabilirea sau consolidarea parteneriatelor de afaceri; constituirea intr-o platforma de promovare a inovatiilor si comercializare a acestora; identificarea de noi aplicatii pentru sticla arhitecturala. 
Pentru informatii suplimentare, www.gpd.fi
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMSISECAMhiltiRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
quadratum
viarom
MAKITA
concelex
ERBASU CONSTRUCT
noark
ness project
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE
konsent
rigips
leviatan
Ubitech
siniat
strabag nivel 1
CDS
theda mar

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
top 500
top 500
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander