Agenda Constructiilor
Sambata, 22 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - ANALIZA - Analiza pietei de caramida si BCA pe anul 2015

Analiza pietei de caramida si BCA pe anul 2015
Analiza pietei de caramida si BCA pe anul 2015
PDF, 4 pagini A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: MATERIALE PENTRU ZIDARIE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 22 iun 2015
Sumar: click aici
Sectorul materialelor pentru zidarie a ajuns la 150 milioane de euro
Vanzarile de pe piata locala a materialelor pentru zidarie (caramida si BCA) au inregistrat o crestere medie de circa 3%, context in care sectorul a ajuns la maximum 150 milioane de euro, fata de nivelul de 140 milioane de euro consemnat in 2013. Cele doua segmente (blocurile ceramice si din BCA) si-au continuat, insa, evolutia in mod diferit. Astfel, daca producatorii de caramida au inregistrat evolutii medii de 3%-5% ale cifrelor de afaceri, situatia de pe piata de BCA a fost putin mai buna, cei mai multi operatori din domeniu indicand evolutii medii de 7% ale vanzarilor specifice. Pentru 2015, competitorii de pe ambele piete estimeaza evolutii usoare, de maximum 5%. Din punct de vedere cantitativ, piata locala de blocuri ceramice s-a situat, la finele anului 2014, la aproximativ doua milioane de metri cubi, in crestere cu 3% fata de 2013, nivel corespunzator unei valori de 69 milioane de euro, in timp ce segmentul blocurilor din BCA s-a majorat cu 5%, pana la 2,1 milioane mc.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Pro BCA, Celco, Macon, Xella Ro, Brikston Construction Solutions, Wienerberger Sisteme de Caramizi, Cemacon si altele. Totodata, sunt disponibile informatii furnizate de alti operatori ai pietei, respectiv de Organizatia Patronala a Producatorilor de BCA (Pro BCA).
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de caramida, BCA si elemente prefabricate va fi disponibila in trimestrul al doilea din 2016.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ABONARE REVISTEhiltiSISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
BogArt
theda mar
concelex
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
konsent
ness project
rigips
quadratum
viarom
Ubitech
Acvatot 2019
strabag nivel 1
noark
CDS
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
siniat

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander