Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - ANALIZA - Analiza pietei de constructii pe anul 2016

Analiza pietei de constructii pe anul 2016
Analiza pietei de constructii pe anul 2016
PDF, 2 pagini A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: CONSTRUCTII & INSTALATII
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 11 oct 2016
Sumar: click aici
Al doilea an consecutiv de crestere in sectorul constructiilor
Anul 2016 ar putea fi perioada in care economia romaneasca, sustinuta de cresterea consumului, ar putea inregistra cele mai bune performante dupa recesiune, insa perspectivele pozitive sunt conditionate de evolutia fiscalitatii si de cadrul politic generat de alegerile din aceasta toamna. Existenta unui guvern tehnocrat, desi nu a rezolvat problemele legate de investitii si dezvoltarea infrastructurii, a reprezentat un aspect pozitiv in bunul mers al economiei, in special prin prisma faptului ca scandalurile politice si de coruptie la nivel inalt, care au afectat in anii anteriori imaginea Romaniei si au destabilizat in mai multe randuri valoarea monedei nationale, au putut fi evitate. In acest context favorabil, consumul intern a crescut sustinut de reducerea TVA, de scaderea costurilor carburantilor, precum si de dezghetarea relativa a finantarilor bancare, toate acestea in conditiile continuarii majorarii etapizate a salariului mediu.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice si analize extrase din cadrul publicatiei Piata de constructii - analiza 2016-2017 si perspective 2018-2020. Informatiile complete incluse in analiza sectoriala dedicata pietei de constructii sunt disponibile in format electronic, cu tabele si date actualizate privind companiile incluse, structurate pe domenii de activitate, cifra de afaceri din intervalul 2008-2015 (in lei si euro), raport de crestere/scadere anuala etc.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei producatorilor de tamplarie termoizolanta va fi disponibila in trimestrul al patrulea din 2017.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
RAWLPLUGhiltiABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
rigips
MAKITA
concelex
theda mar
noark
strabag nivel 1
leviatan
quadratum
CDS
Ubitech
FRONTALE
viarom
ness project
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
top 500
econet
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander